Miért büszke erre?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki német. Anyukája magyar, az apja meg német. Ezt eddig nemtudtuk róla hogy német, csak múltkor derült ki, a II. vh kapcsán. Lenáciszták őt, de ő azt mondja hogy BÜSZKE ARRA HOGY Ő NÉMET SZÁRMAZÁSÚ és annak is valja magát meg persze magyarnak is. Nem értem hogy lehet arra büszke valaki? Amúgy utálom, mert egy hü*lye pi*csa. Leír róla, hogy német mert igen nagy arca van. De ezt akkor sem értem, hogy miért büszke erre.2014. szept. 24. 11:43
11/12 Andizsuzsi válasza:
Ellentmondasz magadnak. Eddig nem tudtátok róla, hogy német az édesapja, de lerí róla, hogy az. Eddig nem rítt le?
12/12 A kérdező kommentje:
nem tudotuk róla, mert a szülei elváltak. Az apját egyszer sem láttam. És azt se tudtuk hogy tud németül, mert mi csak angolt tanulunk. Nagyon nem dicsekedett a tudásával.
2014. szept. 24. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!