Miért büszke erre?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki német. Anyukája magyar, az apja meg német. Ezt eddig nemtudtuk róla hogy német, csak múltkor derült ki, a II. vh kapcsán. Lenáciszták őt, de ő azt mondja hogy BÜSZKE ARRA HOGY Ő NÉMET SZÁRMAZÁSÚ és annak is valja magát meg persze magyarnak is. Nem értem hogy lehet arra büszke valaki? Amúgy utálom, mert egy hü*lye pi*csa. Leír róla, hogy német mert igen nagy arca van. De ezt akkor sem értem, hogy miért büszke erre.
2014. szept. 24. 11:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én a helyében inkább meghúznám magam.
2014. szept. 24. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Én a helyedben meghúznám magam.

Miért ne lehetne büszke arra, hogy német? Semmi szégyelleni való nincs abban.

A primitívségben, ami rólad a kérdésed alapján leírható, annál több a szégyellenivaló.

2014. szept. 24. 11:52
 3/12 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem vagyok primitív

De amúgy nem engem kéne szidni. Csak annyi a bajom azzal a pi*ával, hogy azt hiszi hogy fajjelvalobb. A náci mentalistása megvan.

2014. szept. 24. 11:58
 4/12 Kiyoko22 válasza:
100%
Szia!Szerintem, nyugodtan lehet büszke, legfeljebb ha olyan akkor nem kell vele foglalkozni. Nos mivel ennyire utálod, nyilván csak azt tudod róla elmondani amit látsz, de nem hiszem hogy sokat tudnál róla. Meglepődnél mennyire mások az emberek ha megismered őket. :)
2014. szept. 24. 12:20
 5/12 anonim válasza:
80%
én meg félig orosz vagyok. és büszke vagyok rá. lehet lepontozni
2014. szept. 24. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

" Lenáciszták őt" - nem kéne rágalmazni. Büntetendő a rágalmazás. A német NEM egyenlő a nácival.

Nagyon butácska vagy kérdező, tanulj inkább, nem ilyen hülyeségeket irkálj.

2014. szept. 24. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában az ember büszke a származására. Egy amerikai is büszke ra, a japán is, a holland is, sot, meg a magyar is.
2014. szept. 24. 13:11
 8/12 DoubleInfinity válasza:
Szerintem azért, mert az osztálytársad nem a tecszempontodból gondol a németekre...
2014. szept. 24. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted minden német náci, menj el pszichológushoz, biztos komoly traumát okozott neked a hetedikes történelemóra. :)
2014. szept. 24. 14:20
 10/12 anonim válasza:
100%
Te sem láttál még nácit közelről...
2014. szept. 24. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!