Büszke vagy a magyarságodra?
Én igen.
Egyébként az én lányom is párjával együtt most jött haza Angliából.
Terveik között szerepel a közeli esküvő, és hogy vállalkozást szeretnének itt nyitni.
Büszke vagyok arra, ha Magyarország sikereket ér el sportban, gazdaságilag, kutatásokban, stb., csodálatosnak tartom Budapestet, ami szerintem a világ egyik legszebb nagyvárosa, ugyanakkor nem emelem piedesztálra a magyarságot, mert tudom, hogy sok külföldi érzi ugyanezt a saját nemzetükkel, s ez így van jól.
Úgy vélem, hogy az egészséges patriotizmussal (hazaszeretettel) nincs semmi gond, ellenben a nacionalizmus nagyon is kártékony.
Én egyébként az egyetemet külföldön szeretném elvégezni, mert szeretném kipróbálni magam egy teljesen idegen környezetben, s kíváncsi vagyok arra, hogy miként tudnám megállni a helyem egyedül, ugyanakkor szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy utána ne Magyarországon éljek, s dolgozzak.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!