Hogyan lehet büszke egy férfi arra, hogy abortuszra küldte a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Van egy kedvenc helyem, oda szoktam néha-néha leülni, beszélgetek a tulajokkal, fagyizok, iszom egy üdítőt.
Tegnap odajött egy férfi a "menyasszonyával". (azért írom így, mert gyűrűjük még nem volt, de kikérte magának a nő).
Közös ismerősünk miatt beszélgetni kezdtünk.
A férfi nagyon dicsekedett, hogy mennyi pénzük van, milyen jól megvannak a nővel stb.
Rákérdeztem, hogy mikor lesz az esküvő, a közeljövőben terveznek e babát stb.
A pasi büszkén mondta, hogy ő nem olyan felelőtlen mint egyesek, és mikor teherbe esett kb 1,5-2 hónapja a menyasszonya, akkor elküldte abortuszra.
Mert csak egy szobás a luxuslakásuk (szó szerint így mondta), és most vettek új autót, és hogy a nő csak 1 év múlva érettségizik.
2012. máj. 9. 14:04
1/21 anonim válasza:
This is the beginning of a beatiful marriage...
2/21 anonim válasza:
Ez egy seg.gfej, ennyi. Vannak idióta emberek, nem kell foglalkozni velük. Se az egyszobás luxuslakással, vagy a 17 éves "nőjével".
4/21 A kérdező kommentje:
A csaj állítólag 19 éves, és azért fog jövőre érettségizni, mert 2x megbukott a szakiskolában.
2012. máj. 9. 14:11
5/21 anonim válasza:
Nem lehet teljesen komplett a pasi, már az sem normális, ha valaki a pénzével dicsekszik (min. nyomorgó gyerekkora volt az ilyennek). Valószínűleg büszke arra, hogy képes gyereket csinálni, de mint egy isten, a létezés felől is dönteni. A "menyasszony" milyen arcot vágott, mikor erről beszélt a "vőlegénye"?
6/21 A kérdező kommentje:
A nő meg sem szólalt, amikor erről beszéltünk. Kicsit úgy tűnt, hogy a kedves párja irányitgatja, mikor mit mondhat.
2012. máj. 9. 14:13
7/21 anonim válasza:
Szánalmas kapcsolat, szánalmas emberek. Ennyi. Én szánakozón bólogattam volna, és nem beszélgettem volna velük tovább. Ilyen emberekkel bűn időt veszíteni az életedből :)
8/21 anonim válasza:
Ha most arról szólna a történet, h a meglett pasi gyereket csinált egy 17 éves kiscsajnak, aki még sulis, aki még nem is a felesége, nem is nagykorú egy egyszobás lakásba, akkor mit szólnátok? Hogy jaja, legalább a pasinak lehetne esze. Az abortusz valószínűleg megfontolt döntés volt. Oké, h anyagilag megtehetnék, h babát vállajanak, de én úgy látom, a pasi azt nézte, h a csaj még fiatal ehhez. Még tanulnia kell, dolgoznia, tapasztalatokat szereznie.
9/21 anonim válasza:
Az ilyenek ne is szaporodjanak, nekem ez a véleményem...
10/21 A kérdező kommentje:
A döntésükkel egyetértek. De miért kell ezt fűnek-fának elmondani? Miért kell dicsekedni vele, hogy: "bibibi, az én barinőmnek már volt abortusza, neked meg még nem, bibibi".
2012. máj. 9. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!