Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet büszke egy férfi...

Hogyan lehet büszke egy férfi arra, hogy abortuszra küldte a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Van egy kedvenc helyem, oda szoktam néha-néha leülni, beszélgetek a tulajokkal, fagyizok, iszom egy üdítőt.

Tegnap odajött egy férfi a "menyasszonyával". (azért írom így, mert gyűrűjük még nem volt, de kikérte magának a nő).

Közös ismerősünk miatt beszélgetni kezdtünk.

A férfi nagyon dicsekedett, hogy mennyi pénzük van, milyen jól megvannak a nővel stb.

Rákérdeztem, hogy mikor lesz az esküvő, a közeljövőben terveznek e babát stb.

A pasi büszkén mondta, hogy ő nem olyan felelőtlen mint egyesek, és mikor teherbe esett kb 1,5-2 hónapja a menyasszonya, akkor elküldte abortuszra.

Mert csak egy szobás a luxuslakásuk (szó szerint így mondta), és most vettek új autót, és hogy a nő csak 1 év múlva érettségizik.

2012. máj. 9. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy vannak ilyen emberek. :( Ha én kényszerültem volna abortuszra, akkor az az én döntésem lett volna, és maximum mi ketten tudnánk róla (én és a párom). De lehet, hogy csak én... Egy nőnek épp elég baj lehet, bármennyire is buta vagy egyszerű, ha abortuszra kellett mennie... Nemhogy ezt hallgatni vadidegenek előtt...! Sajnálom szegényt, de az ő választása ez a férfi.
2012. máj. 9. 14:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a pasi idősebb,akkor mit vársz egy 19 éves csitritől? ne mondd, hogy nő,mert nem az!

Csúnyán mondva lehet hogy kapott egy új pár csizmát, és azzal le lett rendezve.

2012. máj. 9. 14:39
 13/21 Tymex válasza:
80%
hát nem tudom, de sajnálom szegény lányt, h ilyen pasit talált magának... amúgy szerintem abortusszal nem dicsekedni kéne, hanem inkább elhallgatni... na de ez is privátvélemény... tény hogy én személyszerint lehet pofénvertem volna a csávót. (a csajt illetőleg pedig remélem hogy otthagyja... ilyen genny alak melett.. pfff)
2012. máj. 9. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Azért az ,hogy te szubjektíven megállapítottad,hogy "büszkén" mondta az egy dolog. Lehet jól láttad,lehet nem. Az is megérne egy misét,hogy miért mindenki a csúnya,gonosz férfit kritizálja(talán mert szóba került a luxus szó), úgy tudom nem ő neki volt abortusza a nőnek is kell a beleegyezése,pontosabban A nőnek kell ebben dönteni, szóval ez az elküldte dolog is amolyan csúsztatás,félremondás lehet,mert végső soron a nő hozza meg a döntést, a férfi csak bíztathatja.
2012. máj. 9. 14:44
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem szívesen alkotok véleményt a lányról, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a pénz miatt van a párjával.

Mert a pasi egyébként ronda (elmondta hány éves, hát 20-al többnek néz ki), kegyetlenül bunkó, és alkesz.

2012. máj. 9. 14:44
 16/21 A kérdező kommentje:

Igazad van, a nőnek a beleegyezése is kellett.

Én csak azt írtam, amit a férfi mondott és ahogyan viselkedett.

2012. máj. 9. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Zsák a foltját..A fickó senkiházi fehérjehalmaz, a kislány..nem tudom. Valószínűleg szolgalélek, vagy - ami rosszabb ennél - esetleg anyagias, számító.

Semmi bajom nem lenne az egész történettel, ha a férfinek látszó tárgy azt mondta volna: "lehetett volna gyerekünk, de hosszú töprengés után - mindketten fájdalommal - úgy döntöttünk, hogy nem volnánk még felelős felnőttek, ha ilyen körülmények között vállalnánk őt." Ezt megérteném - de akkor nem is lenne "férfinek látszó tárgy", hanem - egyszerűen csak - férfi. Így azonban?! Mi az, hogy "abortuszra KÜLDTE"?! Alkalmazottja az a lány, hogy ide-oda "küldje"?! És őt - hogy lehet egyáltalán "KÜLDENI"?!!

Mondom: zsák és a foltja.

2012. máj. 9. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Az a satu p*csa szexre kell neki, soha a büdös életben nem fogja feleségül venni a pali. Ezért is küldte abortuszra, hogy ne legyen a gyerek "ütőkártya".

Megdöbbentő, milyen emberek élnek a világon!

2012. máj. 9. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Küldte, nem küldte, lényegtelen... Ilyenről nem beszél az ember egy ismeretlennek, főleg nem az abortuszon átesett nő jelenlétében. Szerintem a kérdező is ezen bukott ki.
2012. máj. 9. 21:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, emberünk előadta a tipikus bunkó alfahím mentalitást, ami egyébként többnyire a túlkompenzált súlyos kisebbségi komplexus eredménye. Ép lelkü férfi nem dicsekszik sem a pénzével, sem a péniszével, sem a másokra való befolyásával... ép lelkü férfinek társa van és megbeszélnek dolgokat meg együtt terveznek, nem csicskája, akit küldözget ideoda... melldöngetve ordibálni mindig az szokott, aki a lelke mélyén attól tart, másként észre sem vennék, akkora senki...
2012. máj. 10. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!