Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegnap azt mondta egy régi...

Tegnap azt mondta egy régi "ismerősöm", hogy büszke rám. Miért, mert "életképtelennek" gondolt?

Figyelt kérdés

Na

jó, az egyik gyerekkori orvosom mondta, akit tiszta szívemből gyűlölök.

Tegnap meg levágott ilyen nagy dumát, hogy ő annyira büszke rám (miután

megtudta, hogy én is orvosira járok).

Brrr, bocs, ha gyerekes a kérdés, de felidegesítettem rajta magam. :D

2013. máj. 9. 10:22
 1/3 A kérdező kommentje:

Vagy azt hiszi, hogy neki van bármi érdeme is abban, hogy orvos akarok lenni? Igazából tényleg vmilyen gyerekorvos akarok lenni én is, de már 5 éve ő lebeg a szemem előtt, mint negatív példakép.

Állatorvosnak sem engedném, gyerekorvosnak pláne nem.

2013. máj. 9. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Emiatt miért idegeskedsz? Nem gondolt eddig se, életképtelennek. De ha orvosira jársz, akkor értékelte, hogy nem vagy ostoba.
2013. máj. 9. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Miért, ha óvónőnek mentem volna, ahogy sokáig gondoltam, "ostobább" lennék?

Áh, tudom, nem kéne idegeskednem, meg gyerekes vagyok, de egyszerűen kikészülök, hogy ezt mondta. Gyerekkoromban meg végig úgy viselkedett velem, mint vmi sz.ros ronggyal. Lett volna akkor benne egy csöppnyi emberség, akkor büszke lennék én is rá.

2013. máj. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!