Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez gyerekes viselkedés?

Ez gyerekes viselkedés?

Figyelt kérdés

Ha valamelyik ismerősöm kavarja a sz*rt a hátam mögött, vagy durván megsért akkor törlöm a facebook ismerőseim közül mert az ilyen emberekre nem vagyok kíváncsi, és sok olyan van akit már töröltem,de ugyanakkor élőben úgy felületesen elbeszélgetek velük, csak igyekszem távolságtartó maradni.

Ezt olvasva,tudom hogy az jut eszébe az embereknek,hogy "hú de kib*sztál velük" de egyébként tényleg mert ezt szinte mindenki rossz néven vette eddig,hogy kitöröltem.

De én ezt teljesen komolyan gondolom, senkit sem jelöltem be újra még azt sem akit csak hirtelen felindulásból vágtam ki.Egy volt aki bejelölt engem őt visszajelöltem.

2014. szept. 20. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen formában nem gyerekes. Én sem lennék kíváncsi olyanra, aki kavar ellenem.
2014. szept. 20. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem gyerekes, pont hogy érett.
2014. szept. 20. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!