Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mit jelent magyarnak...

Nektek mit jelent magyarnak lenni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez "csak" egy fogalom.Jobban szeretek úgy gondolkodni, hogy mindannyian emberek vagyunk és ennek kell bennünket összetartani.A nemzetiségekhez való tartozás szép dolog, de nem szabad, hogy ez elszigetelje egymástól az embereket.
2014. szept. 20. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Lelkem sikoltva megriad!
2014. szept. 20. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt hogy magyar kultúrális közegben nőttem fel. És aki itt szocializálódik, az szerintem élete végéig magyar marad, ahogy egy bevándorló sem lehet soha igazán az új hazájának tagja, bármennyire is értse és szeresse.

Nem kirekesztésből mondom, egyszerűen csak nem mindegy, hogy a Kincskereső kisködmönt kell végigszenvedned gyerekként vagy a Twist Olivert.

2014. szept. 20. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindössze hagyományokat, finom ételeket és csodás ( nem fényes, hanem bő ) történelmet ( ja és a világ legnehezebb nyelvét ).

Ezen felül ember és ember között viselkedés alapján teszek különbséget. Tehát egy gyilkos bűnöző ( nem önvédelem ) a szememben nem ember és halált / száműzetést / karantént érdemelnek.

2014. szept. 20. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Magyar vagyok, itt vagyok itthon, ebben a nyelvben. Ha egy magyart bántanak, akkor az engem is bánt, ha a magyar csapat vagy versenyző győz, akkor örülök.
2014. szept. 20. 21:16
 6/8 anonim válasza:
Büntetést..
2014. szept. 21. 01:42
 7/8 anonim válasza:
Fájdalmat (a történelme és a politika miatt).
2014. szept. 26. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt hogy külföldön sokkal kedvesebben és tisztességesebben viselkednek velem mint a saját hazámban.
2014. szept. 28. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!