Hol lehet Európában Pszichológiát tanulni alapszaknak ANGOLUL?
Figyelt kérdés
se ausztria, se németország nem rendelkezik angol nyelvű képzésekkel ezen a téren ahogy utánanéztem...2014. szept. 17. 15:32
2/8 A kérdező kommentje:
köszi, kicsit közelebbit és elfogadhatóbb árút kerestem (9ezer font /tanév nem túl jó) ,de úgy tűnik marad az..
2014. szept. 18. 10:41
3/8 anonim válasza:
Skóciában ingyenes a tandíj :) Én is pszichora készülök oda :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, Skóciáról tudok, bár nem ingyenes, hanem 1820 font a tandíj bizonyos egyetemeken :) (a többin magasabb)
Te mikor készülsz kimenni? Még érettségi előtt állsz?
2014. szept. 20. 17:05
6/8 A kérdező kommentje:
19:28, te vagy az előző kommentelő is, aki Skóciába készül? Írnál üzenetet?
2014. szept. 22. 01:39
7/8 anonim válasza:
Szia! 3as válaszoló vagyok, de az 5ösnek igaza van, tényleg ingyenes! Én már érettségiztem... :) 20L
8/8 A kérdező kommentje:
Írnál légyszi üzenetet? én felvettem a kapcsolatot a skót tanulmányi díjas osztállyal (nemis tudom h fordítsam magyarra pontosan:).. és azt írták hogy sokkal több diák pályázik mint amennyinek meg tudják adni a támogatást
2014. szept. 30. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!