Plucii kérdése:
Olaszországban szeretnék pszichológiát tanulni, hallottam Padováról, Milánoról, mi van még, melyik jó, h kell jelentkezni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 09:50
1/4 anonim válasza:
Szia!:) Én is Olaszországba készülődök,pontosabban Milánóba. Mikor érettségizel?:) Olasz nyelven vagy angolul szeretnéd tanulni a szakot?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, iden. Nem tudom melyik nyelven, hajlanek az olaszra, de abbol meg csak B1es szinten vagyok (angol B2/C1). Te miert Milanot valasztottad? Mennyi a tandij? Alberletben laksz? Es mennyire tudsz olaszul? Rengeteg kerdesem van, nagyon izgat ez a dolog!!
2014. szept. 2. 23:37
3/4 anonim válasza:
Sziasztok! Én is olaszországban szeretnék tanulni, Padovai Egyetemet szemeltem ki. Én olaszul szeretném tanulni, román anyanyelvű vagyok, így nem okoznak gondot az újlatin nyelvek, szóval ezért olaszul. Első válaszoló, te mit szeretnél tanulni?
4/4 anonim válasza:
Szia!Első vagyok ismét!:) Még nem kezdtem el mert csak jövőre fogok jelentkezni Milánóba. Én jelenleg középszinten beszélek olaszul és angolul is bár angolból azért erősebben:) Angol nyelvű kurzusra fogok jelentkezni,gazdaságot fogok tanulni. A tandij 1 évre kb. 1 millióf forint körül lesz nekem (mert ugye családi állapotodtól függ hogy mennyit kell érte fizetni). Szállásként már most elkezdtem nézelődni és nagyon sok hasznos oldal van ahol lehet kiadó szobákat/lakást találni. Én mindenképpen több diákkal szeretnék együtt lakni már csak a nyelv gyorsabb fejlesztése érdekében:) Vannak nagyon szép,rendezett,modern diáklakások kiadó szobákkal van ahol külön fürdővel is és szerintem ez tök buli:) Legalábbis a képeken amiket néztem,nagyon tetszenek. 500euróért keresek szobát havonta. Ha minden összejön akkor augusztusban fogok költözni. Olaszországban ugye szeptemberben van a jelentkezés,plusz kell irni ilyen felvételi tesztet is és októbertől pedig kezdődik a suli:) Neked milyen tervek vannak kilátásban? Mikor szeretnél kezdeni?:)Nyugodtan irj privátban! Szivesen beszélgetnék,megosztanék veled igy dolgokat hogy segitsük egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!