Akik tanultak valaha pszichológiát, vagy csak vannak ilyen irányú ismereteik, azok jobban könnyebben boldogulnak az emberi kapcsolatok terén? Vagy akárcsak jobban kijönnek másokkal, hamarabb megtalálják a közös hangot bárkivel?
Én a pszichológia-tanulás után sem lettem más ember. Bár én alapból nem voltam/vagyok valami félős, szégyenlős ember, szóval sosem okozott problémát megszólítani az utcán idegeneket is akár, vagy csak simán bekerülni egy baráti társaságba, ismerkedni.
A különbség csak annyi, hogy most, ha megismerek valakit, előre tudni fogom, hogy nagyjából milyen személyisége van az illetőnek. És persze el tudom dönteni, hogy nekem szükségem van-e az adott személy személyiségére. Höhö, ezt jólmegaszontam. xD
De hiába akarnád annak az embernek a barátságát, haverságát, ha ő nem akarja a tiédet.
Vagy tudod befolyásolni, el tudod érni, hogy megkedveljen, pl. úgy, hogy megjátszod magad, másnak mutatod magad a cél érdekében?
beszelni rola olyan felesleges, szamomra gyavasagot jelent:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!