Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Idősödő nő vagyok. Első...

Idősödő nő vagyok. Első képeim! Vegyek még festéket? Tanácsokat szeretnék

Figyelt kérdés

A képeim:

[link]

[link]

Köszönöm

2010. jan. 19. 10:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%
ez nem művészeti oldal, ajánlom a témába vágó lapokat. Kered meg őket google.hu -n. de az amf.hu egy jó oldal.
2010. jan. 19. 12:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják naiv stílusnak lásd Csontváry műveit :-)

Csontváry Koszka Tivadar negyvenévesen autodidakta kezdett el festeni és ma a magyar festészet egyik legnagyobb alakjaként tartjuk számon.

Nekem nagyon tetszenek a képeid, mint első alkotások, de van mit csiszolni rajta.

Figyeljél a színhasználatra, bátran keverheted kísérletezz vele és ne spórolj a festékkel. A kompozícióra is erősíthetsz, ha megnézel néhány oldalon más amatőr illetve gyakorlottabb művészek munkáit ráfogsz érezni erre is, a fotósok galériái erre különösen alkalmasak. A fotozz.hu-t ajánlom. Persze ez nem ugyan az mint a festészet, de sok ötletet adhat és jól szemlélteti a kompozíció lehetőségeit. Sajnos ilyen festő oldalt nem ismerek jól, most hirtelen ezt találtam: [link]

Regisztrálni kell, hogy megnézd a munkáikat, de egy próbát mindenképpen megér :-)

Sok szerencsét és kitartás mert jól festesz :-)

2010. jan. 19. 12:27
 23/28 anonim ***** válasza:

utolsónak!

11:33 vagyok

én is ajánlottam neki azt az oldalt:)

úgy látszik,nem csak én gondolom h.tehetséges:))

2010. jan. 19. 12:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második nem tetszik, de az első nagyon jó.
2010. jan. 19. 13:24
 25/28 A kérdező kommentje:
Minden tanácsot igyekszem hasznomra fordítani.Ismételten köszönöm.
2010. jan. 19. 19:28
 26/28 anonim ***** válasza:

A bunkó válaszolóktól kérdezném, hogy azt nem olvasták, hogy az illető hölgynek ezek az első képei?

Mert ha még nem is olyan jók, azért még festhet ennél sokkal szebbeket, gyakorlással, stb.

Én mindenkire, aki fest vagy rajzol, nagy ámulattal nézek, mivel én egyáltalán nem tudok rajzolni.

2010. jan. 21. 10:17
 27/28 A kérdező kommentje:

11.07-nek.

Első próbálkozásom és magam alatt vagyok.Átlátott a képeken

ennek örülök.

2010. jan. 21. 10:18
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rosszak. Miért ne csinálhatnád hobbi szinten? Abszolút nem rosszak, mondjuk nekem kicsit elvont a második így a nőalakkal.
2010. jan. 21. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!