Idősödő nő vagyok. Első képeim! Vegyek még festéket? Tanácsokat szeretnék
2010. jan. 19. 10:19
1/28 anonim válasza:
Nekem tetszenek, mindig is szerettem az ilyen jellegű festményeket.
2/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz egyik sem! Vegyél még festéket, főleg ha szereted ezt csinálni, örömödet leled benne.
3/28 anonim válasza:
a virágos kifejezetten jó, de a női alakot lehagynám róla. a színes festmények gyönyörködtetnek, fessél még :)
4/28 anonim válasza:
Szépek!
Bár én jobban szeretem a vidám képeket, ezek pedig nekem nem tűnnek vidámnak. De ez csak az én véleményem, ettől még szépek, és látszik, hogy tud festeni, aki készítette :)Csal így tovább!
5/28 anonim válasza:
sztem is egész jó kis próbálkozások,sztem mindenképpen folytasd,gyakorolj,bizonyos részek technikailag még kiforratlanok,de egyáltalán nem kukába valók!!!hajrá
6/28 anonim válasza:
én nem értek a művészethez, de úgy gondolom, hogy ha Te örömödet látod az alkotásban, akkor semmiképp se hagyd abba! egyes elméletek szerint a művészet tulajdonképp az alkotó önös érdeke, a lényeg maga az a katartikus folyamat, ahogy létrehoz valamit, ami egyedi, rá jellemző - és így hogy másnak tetszik-e mellékes :)
7/28 anonim válasza:
nem gonoszságból mondom de látszik, hogy amatőr vagy és a festésről nem sokat tudsz.nekem úgy tűnik mintha egy gyerek festette volna őket. ha örömöd leled benne akkor csináld, azért karriert, kiállítást ne remélj.
9/28 anonim válasza:
Én művészettörit nagyon szeretem,tanulom is.Sok képet szoktam csak úgy magamtól is nézegetni és ezek igenis jó képek.Perzse nem profin kidolgozottak,de csak gyakorlás kérdése.Engem amúgy Velazquez képeire emlékeztetnek:)
NE ADD FEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!