Idősödő nő vagyok. Első képeim! Vegyek még festéket? Tanácsokat szeretnék
ide regisztrálhatsz..Amatőr festők oldala.Sztem küldd be a képeidet,és nézd meg a többiekét is.Sokat tanulhatsz!!
Igenis érdemes a festészettel foglalkoznod!
Igen, az utolsó mellett foglalok állást! Én sem vagyok művész, csak kezdő hobbifotós, de egy dolgot mindenképpen meg szeretnék veled osztani, mégpedig, hogy sose függj a kritikáktól! Fogsz kapni hideget-meleget, ez egy ilyen történet, ahány ember, annyi elvárás, egységesen megfelelni nem lehet. Viszont a negatív kritikák sokakban elapasztják a motivációs erőt. Ezt úgy kerülheted el, ahogyan az előző mondta: elsősorban magadért csináld, mert jó érzés, ha ezt teszed. Figyelj a kritikákra, mert fontosak a fejlődés útján, de a fő irányjelző mindig a belső vágy, ő mondja, hogy mikor merre. A kritikák csak segítenek a részletek eldöntésében.
Sok örömet kívánok az alkotásban! :)
Köszönöm a válaszokat és az értékelést!
Hasznos tanácsokkal láttatok el
11:04-nek:
éppen most sütöm a pogácsát :DDD
Megmondom a frankót, nekem sem tetszenek.
De ne az olyanok miatt fess, mint én. Ha örömödet leled benne, akkor fess nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!