HATÁRON TÚLI MAGYAROK! Milyen ott élni?
Én Németországban élek és eléggé vegyesek az emberek nézetei. Itt a németek legtöbbje szereti a magyarokat mert jó dolgoznak. A legtöbb problémát inkább az okozza ahogy a magyarok viselkednek egymással.Eléggé szomorú... :( Ha lenéznek minket az általában ezért van.
Én az otthoni emberekre sokat szoktam gondolni főleg a mostani helyzetekben. :(
Itt Erdelyben nem tul szep az eletunk. Eddig , mig nem tapasztalam meg a sajat boromon, en pozitivan alltam hozza a romanokhoz. Mivel mi kisebbsegben elunk, tobb hatranyunk van, nem szeretnek minket.
Volt munkahelyemen volt is egy diszkriminalasom, hogy ne bszeljek a kolleganommel magyarul mikor magyar bolt az is....
Amugy imadok Magyarorszagon tartozkodni, ott erzem magam igazan otthon. Szeretem a magyarokat is, csak pozitivumokat tudok mondani eddig rolatok :).
Szeretem Magyarorszagot, es igen, en mint kufoldi is, a szivemen viselem az orszag sorsat.
Nem foglalkozom azzal, hogy idegennek érezzem magam és nem hagyom, hogy befolyásuk alá kerítsenek az olyan környezeti tényezők, amelyek gátolnának céljaim elérésében.
A világ végül is szabad, csak az emberek húznak határokat.
Az embernek tudnia kell mozogni az egész Földön és nem csak bezárkóznia a saját korlátai közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!