Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » HATÁRON TÚLI MAGYAROK! Milyen...

HATÁRON TÚLI MAGYAROK! Milyen ott élni?

Figyelt kérdés
Úgy értem mennyire néznek le benneteket az idegen nyelvűek és fordítva. Valamint gondoltok e néha azokra akik az anyaországban élnek?

2014. aug. 24. 21:44
 1/5 anonim válasza:

Én Németországban élek és eléggé vegyesek az emberek nézetei. Itt a németek legtöbbje szereti a magyarokat mert jó dolgoznak. A legtöbb problémát inkább az okozza ahogy a magyarok viselkednek egymással.Eléggé szomorú... :( Ha lenéznek minket az általában ezért van.

Én az otthoni emberekre sokat szoktam gondolni főleg a mostani helyzetekben. :(

2014. aug. 24. 21:56
 2/5 anonim válasza:

Itt Erdelyben nem tul szep az eletunk. Eddig , mig nem tapasztalam meg a sajat boromon, en pozitivan alltam hozza a romanokhoz. Mivel mi kisebbsegben elunk, tobb hatranyunk van, nem szeretnek minket.

Volt munkahelyemen volt is egy diszkriminalasom, hogy ne bszeljek a kolleganommel magyarul mikor magyar bolt az is....

2014. aug. 24. 22:37
 3/5 anonim válasza:

Amugy imadok Magyarorszagon tartozkodni, ott erzem magam igazan otthon. Szeretem a magyarokat is, csak pozitivumokat tudok mondani eddig rolatok :).

Szeretem Magyarorszagot, es igen, en mint kufoldi is, a szivemen viselem az orszag sorsat.

2014. aug. 24. 22:39
 4/5 anonim válasza:
100%

Nem foglalkozom azzal, hogy idegennek érezzem magam és nem hagyom, hogy befolyásuk alá kerítsenek az olyan környezeti tényezők, amelyek gátolnának céljaim elérésében.

A világ végül is szabad, csak az emberek húznak határokat.

Az embernek tudnia kell mozogni az egész Földön és nem csak bezárkóznia a saját korlátai közé.

2014. aug. 25. 16:38
 5/5 anonim válasza:
Erdelyben elek (csk 14 vagyok) magyar videken elek es nem igazan van kozvetlen kapcsolatom romanokkal a baj csak akkor van mikor elmegyunk egy varosba es romanul kell megszolalni..... jartam budapesten es nagyon felszabadito erzes volt hogy egy nagy varosban ertettem hogy mit mondanak az emberek szerintem becsuljetek meg hogy az anyanyelveteken megertenek benneteket :)
2014. szept. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!