Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a VIII. kerület legputr...

Melyik a VIII. kerület legputrisabb része?

Figyelt kérdés
melyik utcába még panel sincs, hanem gettórtelep
2014. aug. 23. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az 5. hozzászólásban leírtam, melyik részeire gondolok. Nem az van, hogy elmennek melletted, hanem vagy beszólnak vagy úgy néznek, hogy összeszorul a gyomrod. Nincs kevesebb cigány, min a 8.-ban, de azok még veszélyesek is.

Minden barátom, aki ott él, egy mocsoknak hívja.

2014. szept. 15. 11:04
 12/16 anonim válasza:
Nyolcker mindig is putrisabb volt a hetediktől.Lakásárak is alacsonyabbak.
2014. okt. 10. 05:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy 10 évvel ezelőtt rosszabb volt, de mióta felújították(újítják), telepítik ki a romákat, míg a 7.ben összefolyik a szar, egyértelmű, hogy melyik nagyobb putri, s egyre többen szerencsére így gondolják, így a lakásárak sem alacsonyabbak, mint egy Wesselényi utcában pl.
2014. okt. 10. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
A putri általában azt jelenti, hogy mocskos a környék, mocskos emberekkel. Na most ha egy Horváth Mihály teret aki putrisnak gondol egy 7.keri Almássy térrel szemben, ahol kint csöveznek a romák és mindenhol sz.r van, az elég igénytelen nyomorék. De általában azok beszélnek, akik a Nefelejcs utca környékén tiporognak a kutyasz.rban, meg a vendelek között. Legyen gyomra annak, aki ott kilép.
2014. okt. 10. 21:01
 15/16 anonim válasza:
Ennyire leszakadt gettó hely lett a hetedik kerület?
2014. okt. 10. 23:11
 16/16 Szabina_1991 válasza:
Én a Szigonyban laktam a Baross utca felőli panelban. Csak hogy említsek pár dolgot: a csöves az erkélyed alá szarik, a lakók az erkélyen dobják ki a szemetet le a lakások közé, fényes nappal ütöttek le egy nőt bent és rabolták ki a lakását, a csövesek és drogosok az emeletek közti lépcsőkön tanyáznak... stb...Én eljöttem onnan. :)
2014. okt. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!