Mi a véleményetek a futó utcáról VIII. kerület?
4: Elég jól ismerem a környéket, itt élünk 4 generáció óta, és én imádok éjjel csavarogni, és többnyire gyalog megyek mindenhova amúgy is. Szóval elég sokat megyek jobbra-balra.
Te nálam több időt töltesz itt és jobban ismered a kerületet?
Általában az dumál a kerületről, aki még egy hetet sem lakott itt és valami panelben nyomorog kőbányán vagy valami külső kerületben a belvárostól 1,5 órára. Érdekes, a Corvin negyed az egyik legfelkapottabb belvárosi környék, a sétány tele van újépítésű házakkal eszméletlen árakkal. Egyre jobban újítják fel a környező utcákat, a rosszéletűeket pedig száműzik Csepelre. Igenis minden közel van és közlekedés szempontjából pedig szerintem a lehető legjobb hely. Vannak rosszabb részek, de ami a Corvintól 3-4 utcára van, egyáltalán nem az.
Engem még senki nem bántott arrafelé még hajnali 1-kor sem, pedig egyetemista vagyok és dekoratív lánynak mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!