Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a futó...

Mi a véleményetek a futó utcáról VIII. kerület?

Figyelt kérdés
Úgy alakult el kell költözzek a jó kis oktogoni lakásunkból, és most egyenlőre itt találtam egyet ahova mehetek megnézni szobát. Pár hónapja lakok Budapesten és szégyen vagy sem azér kicsit fosok a nyolcadik kerülettől, nem nagyon járkáltam még arra. Vélemények, tapasztalatok? Köszönöm, tényleg.
2014. aug. 17. 23:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát, nem a legjobb környék, inkább nézzél másik lakást, biztos, hogy van kínálat. De attól még nézd meg azt is.
2014. aug. 17. 23:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha van máshol ugyanennyiért, akkor inkább oda. De szerintem az még viszonylag jó környék, nézd végig google street view-on, csupa újépítésű ház, térkő, egy rehabilitált utca. Van egy-két gázabb ház is, az igaz. Persze ez a környék milyenségén (még) nem változtat.
2014. aug. 18. 01:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Sétálóutca, 500 EFt-os négyzetméter árakkal. Nekünk most épül ott az ablakunk alatt egy zenélő szökőkút, jelentkezett is egy külföldi vevőnk a lakásra, pedig nem akartuk eladni.
2014. aug. 18. 01:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Nemcsak azt kell nézni, hogy milyen az a konkrét utca, hanem mi van, ha arrébb megy a két percre lévő szomszéd utcába.
2014. aug. 18. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:

4: Elég jól ismerem a környéket, itt élünk 4 generáció óta, és én imádok éjjel csavarogni, és többnyire gyalog megyek mindenhova amúgy is. Szóval elég sokat megyek jobbra-balra.

Te nálam több időt töltesz itt és jobban ismered a kerületet?

2014. aug. 18. 19:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Eleg megosztoak a velemenyek, de aki preferalja ezt a helyet hitelesebbnek tunik valamiert.. Koszonom a valaszokat
2014. aug. 18. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Általában az dumál a kerületről, aki még egy hetet sem lakott itt és valami panelben nyomorog kőbányán vagy valami külső kerületben a belvárostól 1,5 órára. Érdekes, a Corvin negyed az egyik legfelkapottabb belvárosi környék, a sétány tele van újépítésű házakkal eszméletlen árakkal. Egyre jobban újítják fel a környező utcákat, a rosszéletűeket pedig száműzik Csepelre. Igenis minden közel van és közlekedés szempontjából pedig szerintem a lehető legjobb hely. Vannak rosszabb részek, de ami a Corvintól 3-4 utcára van, egyáltalán nem az.

Engem még senki nem bántott arrafelé még hajnali 1-kor sem, pedig egyetemista vagyok és dekoratív lánynak mondanak.

2014. aug. 29. 22:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Hat vegul befizettem a kauciot, hetfon koltozok is. Eddig a kiraly utcai 4-6 elott laktam, ketlem h uberelni fogja a hely de tetszik ez is es jo arban van.. A lakas meg nagyon durvan luxus szal az is egy jo pont:) koszonom a valaszokat
2014. szept. 4. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
A Futó utcába jössz?:) Melyik végére, Üllői út vagy Baross u?
2014. szept. 5. 02:06
 10/12 A kérdező kommentje:
15-19 :D
2014. szept. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!