Szeretnék véleményeket kérni Budapest, VIII. kerületről, miért hallani erről a kerületről csak rosszat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 11:24
1/17 anonim válasza:
Mert kicsit sok a roma és az afrikai az urcákon, nappal is félelmetes végig menni mondjuk a Népszínház utcán és környékén. Egyszer sétálj arra el, egy élmény. Igaziból kerestem volna róla fotókat, de rájöttem, hogy senki nem meri lefotózni sem ezeket az embereket. :)
2/17 anonim válasza:
Vannak élhető részei is, de tény, hogy a nagyja le van pusztulva, és nem túl bizalomgerjesztő emberek lakják.
De mint mondtam, vannak jó részei is, a belvárosban van, jó a tömegközlekedés.
3/17 A kérdező kommentje:
Nyaralni megyunk a baratnommel,sokan csak annyit mondtak h ne menjek a nyolcadik keruletbe.
2014. júl. 2. 12:35
4/17 anonim válasza:
Jajj, azért nyugodtan menjél, hiszen a Nemzeti Múzeum is abban a kerületben van és még sok minden. Nappal érdemes megnézni a Blaha környékét, az már ad egy ízelítőt az igazi Pestből. Azért annyira nem félelmetes, hogy el kellene kerülni, meg nem is lehet, hiszen egy pesti akarva akaratlanul sokszor áthalad arra.
5/17 A kérdező kommentje:
Ajanlatok valamit amit mindenkeppen megkell nezzunk?
2014. júl. 2. 13:40
6/17 anonim válasza:
Attól függ, hány napra terveztek, mert egy hétvégét kár lenne a 8. kerre pazarolni, mert máshol több a látnivaló. De mondjuk a 7-es busszal poénból mennék egy kört és a Blahán leszállnék szétnézni, ott lehet vásárolgatni is, netán bemerészkedni a Népszínház utcába, hogy érezzétek a psti levegőt.
7/17 anonim válasza:
Párom egész életében ott élt, szerinte hülyeség amit hallani a kerületről, nem rosszabb a többinél.
8/17 A kérdező kommentje:
4napra mennenk :-)
2014. júl. 2. 17:17
9/17 anonim válasza:
Többiek nagyjából leírták, amit kell róla tudni, de én azért még ajánlok itt egy kis virtuális sétát a Népszínház utcában, lehet látni néhány "érdekes" embert, íme: [link]
10/17 A kérdező kommentje:
Erdekes alatt mire gondolsz?
2014. júl. 3. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!