Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék véleményeket kérni...

Szeretnék véleményeket kérni Budapest, VIII. kerületről, miért hallani erről a kerületről csak rosszat?

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 11:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert kicsit sok a roma és az afrikai az urcákon, nappal is félelmetes végig menni mondjuk a Népszínház utcán és környékén. Egyszer sétálj arra el, egy élmény. Igaziból kerestem volna róla fotókat, de rájöttem, hogy senki nem meri lefotózni sem ezeket az embereket. :)
2014. júl. 2. 12:04
 2/17 anonim ***** válasza:

Vannak élhető részei is, de tény, hogy a nagyja le van pusztulva, és nem túl bizalomgerjesztő emberek lakják.

De mint mondtam, vannak jó részei is, a belvárosban van, jó a tömegközlekedés.

2014. júl. 2. 12:06
 3/17 A kérdező kommentje:
Nyaralni megyunk a baratnommel,sokan csak annyit mondtak h ne menjek a nyolcadik keruletbe.
2014. júl. 2. 12:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Jajj, azért nyugodtan menjél, hiszen a Nemzeti Múzeum is abban a kerületben van és még sok minden. Nappal érdemes megnézni a Blaha környékét, az már ad egy ízelítőt az igazi Pestből. Azért annyira nem félelmetes, hogy el kellene kerülni, meg nem is lehet, hiszen egy pesti akarva akaratlanul sokszor áthalad arra.
2014. júl. 2. 12:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Ajanlatok valamit amit mindenkeppen megkell nezzunk?
2014. júl. 2. 13:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hány napra terveztek, mert egy hétvégét kár lenne a 8. kerre pazarolni, mert máshol több a látnivaló. De mondjuk a 7-es busszal poénból mennék egy kört és a Blahán leszállnék szétnézni, ott lehet vásárolgatni is, netán bemerészkedni a Népszínház utcába, hogy érezzétek a psti levegőt.

[link]

2014. júl. 2. 14:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Párom egész életében ott élt, szerinte hülyeség amit hallani a kerületről, nem rosszabb a többinél.
2014. júl. 2. 15:34
 8/17 A kérdező kommentje:
4napra mennenk :-)
2014. júl. 2. 17:17
 9/17 anonim válasza:
Többiek nagyjából leírták, amit kell róla tudni, de én azért még ajánlok itt egy kis virtuális sétát a Népszínház utcában, lehet látni néhány "érdekes" embert, íme: [link]
2014. júl. 3. 18:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Erdekes alatt mire gondolsz?
2014. júl. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!