Tegyem meg neki vagy inkább rúgjanak ki?
Nos a felvétel jó ötlet.
Viszont,ha ellenszolgáltatást kérsz a felvételért cserébe,vagy bárkinek megmutatod,bárhova feltöltöd ,igen nagy bajba kerülsz.
Ellenben egy munkaügyi perben,nyugodtan elmondhatod a bírónak,hogy van neked egy ilyen felvételed és kéred a főnök belegyezését a lejátszásához.Amit nem fog megadni,tehát nem bizonyíték.Viszont!A bíró meghallgathatja(meg is fogja)innentől fogva,ugye érdekes lesz a per...
Hát szerintem vagy trükközzél valamit ahogy a többiek javasolták, vagy pedig...
Hihetetlen hogy nem képes inkább rendelni egy qrvát...:o
15.17-es vagyok újra, a diktafonnal való szórakozásnak nem tudom, milyen jogi vonzatai vannak. Fel kéne hívnod valami jogsegélyszolgálatot, vagy a nane-t, hogy semmi esetre se kerülj bajba, mindenképp csak olyat csinálj, ami törvényes. Ők biztos tudnak tanácsot adni, sok hozzád hasonló hívja őket.
A munkaügyi per is jó ötlet, csak az a baj, hogy Magyarországon a perek évekig húzódnak, addig meg ugye élned is kell valamiből :( A bírók meg nem olyan pártatlanok és igazságosak, ahogy azt sokan elképzelik, elég nekik egy kis kenőpénz, és egyből az ártatlant hurcolják meg. Esetleg jó ügyvéddel van esélyed, de az több százezer forint, meg évekig elhúzódó pereskedés. Az ügyvédi munkaköltséget csak akkor kapod vissza, ha te nyersz, különben még ezen kívül a perköltséget is rád sózzák :( Ha a következő munkáltatóid meg megtudják, hogy az előző munkáltatódat beperelted, sehova nem vesznek fel dolgozni (ez csak kisvárosban igaz, ahol gyorsan terjednek a hírek, Budapesten vagy más nagyvárosban nem derül ki az ilyen) :( Sajnos ez Magyarország. Itt nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás, aminek sok esetben köze nincs az igazsághoz :(
Ha nem akarsz (mersz) trükközni a diktafonnal, szerintem tényleg az a legjobb, ha új állás után nézel. Ha megteszed azt a dolgot, tudni fogja a krapek, hogy az állásodért bármit megteszel... legközelebb még durvább dolgot fog kérni.
Szerintem ha a felvétel meg van egyből mehet a Munkaügyi bíróságra feljelentést tenni.
Aztán a tárgyaláson már előhozakodhat a felvétellel.
Előtte mindenképp veszélyes vele "játszani" mert a végén a feljelentőt érheti kellemetlen meglepetés, és itt a személyiségi jogok megsértése címszót értem.
A bíróságon már nyugodt szívvel előhozakodhat vele.
Ha a főnök ilyen aljas, akkor ugyan má' hadd tegyek keresztbe Neki Én is.
Kirúgták a főnököt!!!
Kiderült,hogy mindenkinél próbálkozott! Másnap mikor bementem már a teakonyhában voltak a többiek,egyikük nagyon sírt! Így derült ki az egész! Belső vizsgálat indult és kiderült az igazság!
Annak nagyon örülök, hogy látszik milyen összetartó csapat vagyunk. Nem gondoltam volna.
Mindenkinek köszönöm a biztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!