Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegyem meg neki vagy inkább...

Tegyem meg neki vagy inkább rúgjanak ki?

Figyelt kérdés
Ma behivatott a főnököm."bizalmasan"közölte, hogy leépítések várhatók a cégnél.Én jó munkaerő vagyok és ha teszek egy kis pluszt kiáll értem.Elégítsem ki orálisan. Mondtam,hogy nem és remegő lábakkal otthagytam. A többieknél rosszullétre hivatkozva kimentettem magam és hazajöttem. Szemét gazember, de a munkahelyemet nem veszíthetem el! Mit tegyek? Ha jelenteném,hogy bizonyítanám?
2010. jan. 15. 14:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
inkább tudj a tükörbe nézni
2010. jan. 15. 15:01
 2/37 anonim ***** válasza:
95%
ha van főnöke, mondj el neki mindent bizalmasan, veszteni nem veszthetsz
2010. jan. 15. 15:02
 3/37 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora görény!!! NE tedd meg, mert onnantól kezdve folyamatosan kihasználna!!! Kitartást!
2010. jan. 15. 15:02
 4/37 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Ha jelented , kirúgat rágalmazásért. Ha több nőnek felajánlotta, esetleg összefoghattok, több lúd disznót győz alapon, de ehhez egy bitang jó munkaperes ügyvéd kell.És akkor marad a 3.esély, hogy mégiscsak új munka után nézel...

2010. jan. 15. 15:03
 5/37 anonim válasza:
95%
Szerintem egy diktafonnal bemész a zsebedbe és megkrédezed hogy mit is kéne csinálnom?Ő elmondaná és ez lenne a bizonyíték...Tudom hogy hülyeség de ez is egy bizonyiték
 6/37 Tutujka válasza:
94%

Ha lett volna nálad egy diktafon és felvetted volna amit beszéltek ( Én ezt szoktam, ha a főnök hivat persze titokban, a zsebbe elfér ).

Szóval ha ezt tetted volna, már meg is oldódott volna problémád.

Ő lett volna kirúgva nem Te.

Egyébként meg a becsületed annál többet érjen, minthogy lepippantsd az irodában, gondolj bele, hány szempárral kell szembenézz, mikor kiderül az igazság.

Milyen véleménnyel lesznek Rólad?

A szégyentől kell utána elhagynod a munkahelyed.

7/37 Tutujka válasza:
94%
A felettem lévővel nagyon egyre gondoltunk.
2010. jan. 15. 15:05
 8/37 anonim ***** válasza:
93%

Én is a diktafonra gondoltam, DE erre már nincs lehetőséged, hisz elutasítottad. Most neked is hasonló eszközökhöz kell nyúlnod (már ha igaz, amit írsz)

1. Vagy mondd azt, hogy diktafonra vagy a telefonodra vetted a beszélgetést és ha kimer rúgni, akkor nyilvánosságra hozod.

2. Elmondod a feleségének.

2010. jan. 15. 15:14
 9/37 anonim ***** válasza:
85%

Ha a f.aszi tudta nélkül felveszed diktafonra a beszélgetést, azzal nem mehetsz a rendőrségre, mert még téged jelentenek fel a f.aszi személyiségi jogainak megsértéséért. Ennek ellenére tedd azt, amit az egyik válaszoló is mondott, kérdezd meg tőle még egyszer, hogy mit is kéne csinálnod, és vedd fel diktafonra titokban (tényleg elfér a zsebedben is). Utána viszont ne a rendőrségre menj vele, hanem zsarold meg.

a.) Ha van felesége, barátnője, gyereke, akkor mondd meg, hogy elküldöd neki. Tudd meg a hölgy nevét, címét, és mondd is el a fószernek, hogy ez és ez a felesége lakcíme és munkahelye, és meg fogod keresni (ma már a közösségi oldalak segítségével nem nehéz kinyomozni az ilyen adatokat).

b.) Ha nincs felesége vagy gyereke, akkor szülei talán vannak, velük is befenyítheted.

c.) Emellett a feletteseit is megemlítheted, nekik is elküldheted.

d.) Csinálhatsz a felvételből mp3 fájl-t és körbeküldheted akár a közös levelezőlistán az összes kollegának is. Persze az is fontos, hogy benne legyen a beszélgetésben az, hogy te határozottan elutasítod az ajánlatot (nehogy a fószer utána beadja a többieknek, hogy mégis megtörtént).

Ezek közül bármelyikkel befenyítheted, közöld vele, hogy több másolatot is csináltál a felvételről, és bármikor téged kirúg, vagy ha nem jár közben az érdekedben az elbocsátásnál, tehát ha téged bárki kirúg a cégtől, azt úgy veszed, hogy az ő hibája, és a felvétel már megy is a feleségnek/gyereknek/szülőknek/feletteseknek/belső levlistára. Onnantól fogva azt csinálja, amit mondasz neki, a kezedben lesz. Lényeg, hogy ne ijedj meg tőle. Az ilyenek a félelmedet tudják csak kihasználni, ha nem félsz, esélye sincs. Ha bizonytalan vagy, hívj fel valami női vagy munkaügyi segélyvonalat, és kérj ott tanácsot, úgy tudom a NANE (www.nane.hu) elég hatékonyan tud segíteni a bajba jutott nőknek.

2010. jan. 15. 15:17
 10/37 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam,holnap kipuhatolom más kolléganő is járt-e így. Bár mindenki félti a helyét,úgyhogy...

Mért találtam volna ki ilyet? Elég pocsék ez nekem anélkül is, hogy most meg hazugsággal vádoljanak! Mi lesz, ha a kollégák is ezt mondják?

2010. jan. 15. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!