Tegyem meg neki vagy inkább rúgjanak ki?
Jaja, utolsó elég körmönfont:)
Ha kirúgnak mindenképp hozd nyilvánosságra. Nem arra gondolok, hogy szószéken, meg ilyenek, elég 1-2 koleganő:D
3 nap múlva mindenki tudni fogja. Ez lesz a te kis személyes bosszúd, amit meg is érdemel.
Mondd azt, hogy nem ma majd holnap!! Húzd az időt! :)Addig találj egy jó állást, aztán lépj le. Jó munkaerő vagy, tudom azért így sem könnyű. Semmiképp nem sülhetne neked ki túl sok jó a dologból. Milyen szintű főnök, mert ha túl nagy, akkor gáz.
Én mindenképpen szereznék bizonyítékot ellene valamiképpen! Ha ennyire hülye, hogy lehet,miért hagynád ki. Legalább van a kezedben valami.
én ilyen helyen nem akarnék dolgozni
szerintem te se akarsz
15:17: Mar regota nem, elfogadjak bizonyiteknak.
Amugy, tenyleg vegyed fel, hogy "atgondoltad az ajanlatat". A lenyeg, hogy o mondja hogy pontosan mi is volt az ajanlat, ne pedig te hozd hogy "szoval ha...". Ezzel mar siman mehetsz barhova, ki fogjak rugni. + feljlentes nemi eroszakert, + a csaladja, esatobbi is orulni fog.
Extra lehetoseg: belemesz az ajanlatba, majd leharapod.
Amugy, komolyan, szerinted, ha kiderulne, akar ezt is megtenned a munkahelyed megorzese erdekeben, utanna nem te csinalnad 4 ember munkajat, napi 26 oraban?
15.17-es vagyok újra.
Ahhoz, hogy elhiggye, hogy megvan a felvétel meg is kell mutatnod neki. Tényleg csinálsz róla másolatokat, és csak a másolatot (!) viszed magaddal az irodájába. A lejátszót a legdurvább részhez tekered még előtte. Nem szólsz egy szót sem, leülsz vele szemben, és elkezded neki lejátszani a felvételt. Utána teljesen nyugodt hangon, minden idegeskedés nélkül (ha nem megy másképp vegyél be egy nyugtatót, vagy igyál előtte valamit, nem sokat), megkérdezed, hogy kinek szeretné, hogy elküldd. Felvázolod előtte a lehetőségeket, felsorolod a személyek neveit, és elérhetőségeit. Mondd meg neki, ha nem választ közülük, majd választasz te. Utána elmondod neki a feltételeidet. Nem rúghat ki, ha kirúg, vagy bárki más kirúg, azt úgy veszed, hogy az ő hibája, és már megy is a felvétel a kérdéses embereknek. Azt is mondd el, hogy több másolat létezik. Ha bátor vagy, még a fizetésed is megemeltetheted, vagy közölheted vele, hogy ezentúl ő pucolja a cipődet minden reggel, vagy akármi :) Ha 1 órára a helyedbe lehetnék, és én intézhetném ezt helyetted, istenemre, ez a f.aszi az elkövetkező 7 életére megtanulná, hogy ilyet senkivel nem lehet tenni. Gyűlölöm az ilyen suttyókat. Aztán még ezek a főnökök. Hogy lett ez egyáltalán főnök? Biztos ő is les.z.opott valakit.
Milyen összeesküvés-elméleteket lehet itt olvasni, van választanivalód:D
Amúgy én is a diktafonra szavaznék, semmiképpen nem csinálnám meg. Munkahelyed lehet még más, de az önbecsülésed sokára szereznéd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!