Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Loptam, de nem...

Mit csináljak? Loptam, de nem szándékosan.

Figyelt kérdés
Kiraktam mindent a szalagra, de velétlen bentmaradt egy 100 Ft értékű szalámi. Azt hittem a boltos adta vissza, mert lehúzta, de sajnos nincs. blokkon. Mit csináljak? Bűntudatom van, nem szorulunk rá ilyenekre, biztos voltam benne, hogy kifizettem.
2014. aug. 17. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Mostmár semmit. 100 forintos szalámival nem fognak sokat veszteni.
2014. aug. 17. 11:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem nézik vissza a kamerát? Vagy nem jön ki hiánynak?
2014. aug. 17. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Akár vissza is viheted, ha ennyire aggódsz.
2014. aug. 17. 11:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze, vissza viszem....

És ha valaki utólag rájön? Arra megromlik. xD

2014. aug. 17. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi nem fog történni, senkit nem fognak kirúgni emiatt. Akkor lett volna "baj", ha a biztonsági őr akkor és ott le akarta volna ellenőrizni a blokkodat. Az ilyen szupermarketek amúgy is tonnaszámra dobálják ki az élelmiszert.
2014. aug. 17. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennél lényegesen nagyobb hiányokba se roppannak bele. Amúgy sarki bolt volt vagy hipermarket? Ha utóbbi, akkor főleg ne aggódj.
2014. aug. 17. 18:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Városi szupermarket, de kamerájuk van, c*gányok miatt visszanézik. Viszont sok ember megfordul ott egy nap. És ha vki észrevett, nem tudok többet oda bemenni.
2014. aug. 17. 19:56
 8/9 anonim válasza:
100%
Loptál? Nem loptál. Ne viccelj már, volt, hogy lehúzták a kaját, valami drága csokim valahogy ott maradt, nem vettük észre csak otthon, azzal mit csinálnak? Megeszik, vagy vissza a polcra. Amúgy is pénztártól távoztál már, kit érdekel egy 100Ft-os szalámi? Naponta több ilyen előfordul, nem múlik ezen semmi.
2014. aug. 19. 00:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Remélem, voltam ott azóta, nem szóltak.

Visszamentél volna odaadják a csokit. A pénztáros nem viheti haza, mert nincs blokkja róla. Tehát vagy kidobták vagy visszakerült a polcra.

2014. aug. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!