Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szándékosan megfertőzni másokat?

Szándékosan megfertőzni másokat?

Figyelt kérdés
A napokban nagyon beteg voltam, még ma sem vagyok egészen jól. Pár nappal előtte volt nálunk egy család, akiket régóta ismerünk. Ma amikor eljött egyikük, kérdezte hogy vagyok. Mondtam hogy hétfőn éjjel hánytam, folyamatosan fájt a gyomrom, hányinger kerülget néha, és ma hasmenésem volt. Erre viccesen megjegyezte, hogy amikor nálunk voltak, akkor ők pontosan ilyen betegségben szenvedtek már napokkal előtte, és még akkor sem voltak jól amikor nálunk voltak. Én olyan ideges lettem, hogy csak na! Édesanyám is beteg lett. Nem értem miért jöttek el, ha tudták hogy betegek? Ez a 21. század, ahol már tudjuk hogyan terjednek a fertőzések. Én és minden normális ember ilyenkor nem megy társaságba. Miért jöttek el betegen?
2012. jan. 11. 19:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Legalább akkor hallgasson mélyen, és ne még viccet csináljon belöle..
2012. jan. 11. 19:46
 2/29 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon valószínű,hogy nem ők fertőztek meg,hanem már akkor is lappangott benned a betegség amikor ők még ott sem voltak.A legtöbb betegség lappangási ideje 1 hét.

Egyébként valami járvány lehet,mert a sógornőm is éppen tegnap sorolta fel ugyanezeket a tüneteket,hogy ebben szenved az egész család.Szóval én biztos vagyok benne,hogy nem ők fertőztek meg,és főleg nem szándékosan..

2012. jan. 11. 19:47
 3/29 A kérdező kommentje:
Azt is elmondta hogy a lánya 4 napig ebben volt. Nem hiszem el hogy a 21. században élnek még ilyen nem is minősítem milyen emberek.
2012. jan. 11. 19:48
 4/29 A kérdező kommentje:
Amikor nálunk voltak akkor betegek voltak! És én 2 nap mulva lettem beteg. Anyukám meg egy napi ápolásom után. Előttük semmi bajunk nem volt.
2012. jan. 11. 19:50
 5/29 anonim ***** válasza:
55%
Én is megkértem a szomszédot vigyen el az orvoshoz, utána ő is olyan beteg lett. Én sajnál, szegény.
2012. jan. 11. 19:51
 6/29 anonim ***** válasza:
92%
Minden ember ilyen, nem vetted még észre? Influenzával elmegy dolgozni, mert félti az állását (ez mondjuk jogos). Ma már nem nagyon csinálnak gondot a betegségekből (csak a diákok, ők viszont egy fejfájástól is hetekig otthon tudnak maradni :)). Sokan azt hiszik, hogy nem olyan nagy gond, bekapnak egy-két tablettát aztán volt nincs. Persze arra nem gondolnak ilyenkor, hogy hány embert fertőznek meg azzal, hogy nem maradnak inkább otthon egy-két napot.
2012. jan. 11. 19:52
 7/29 A kérdező kommentje:
Vendégségbe meg főleg nem megyek 5 tagú beteg családdal... Nagyon ideges vagyok rájuk!!!
2012. jan. 11. 19:54
 8/29 anonim ***** válasza:
88%

remélem, benyújtottad neki a gyógyszertári számlát.

Rettenetesen dühös vagyok az ilyen barmokra, legutóbb a két gyerek betegsége 20ezer Ft-ba került, oda-vissza fertőzte egymást a család minden tagja. Ugye nem kell mondani, mennyi a táppénz és mi van, ha emiatt még ki is rúgják az embert.

A szomszéd a bárányhimlős gyerekeit küldte át. Utólag tudtam meg, hogy himlősök, annyira nem figyeltem őket. Kérdezte, elkapták-e a gyerekeim. Mondtam, hogy nem, oltva vannak. Erre elhúzta a száját, hogy jaaaj, nem tudod őket úgysem minden ellen beoltani. Azóta nem szívesen látom a lakásomban.

2012. jan. 11. 19:57
 9/29 A kérdező kommentje:
Orvosnál nem voltunk, ilyenre úgysincs gyógyszer. Akkor vannak más elmebetegek is.
2012. jan. 11. 20:01
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan mint az egyik orvosis!! ismerősöm, elkapott egy szájfertőzést, ami cseppfertőzéssel terjed és ránk lehelgetett, hogy mi is lekapjuk. Szép orvos lesz belőle, nem igaz?
2012. jan. 11. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!