Mikortól nevezheti valaki punknak magát?
Eddigis abszolút egyetértettem velük, szerettem a stílusukat, osztottam a kultúr-/politika-/vallás-/társadalomkritikai meglátásaikat, perspektívájukat, de nem neveztem volna magam punknak, mert nem hallgattam a zenéjüket.
Mostanság gyakorlatilag belebuzultam a punk musicba; imádomszeretemcsókolomölelem.
A társadalom innentől, ha kicsit is megismer, punknak fog titulálni?
Megj.: amúgy (hard) rockot és mindenféle metalt hallgatok:thrash, melodic, grindcore, deathcore, black, death satöbbi.
Ilyen brutális lépésre nem igazán szánom magam. A hajamat hagyon metalhead stílusban.
De láncok, hypozott és koptatott, szaggatott nadrágok, szegecselt cuccok és kendők kavalkádjában tengetem mindennapjaim.
Az életérzés mindig is itt dobogott bennem, csak eddig nem tudatosult bennem, hogy ez az életérzés egy az egyben megegyezik a punk eszmékkel, és eddig csakis rockban és metalban találtam ezt meg. Mostanáig.
Ha már itt tartunk, milyen Exploitedhez hasonló, hardcore punkbandát tudnál javasolni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!