Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Leínád ide az első dolgot,...

Leínád ide az első dolgot, ami eszedbe jut?

Figyelt kérdés

Egy rövidebb eszmefuttatásra gondolnék itt, arra, ami legelőször eszedbe jut. Pl. ház, és azt, hogy neked mi jut eszedbe a házról! Emellé örülnék, ha írnál alá valami becenevet, keresztevet, fantázianevet, és a korodat!

Hogy nekem mért fontos ez? Igazából egy könyvet szeretnék kiadni "Véleménykönyv" címmel, amit TI ÍRTOK, és csak összegyűtöm! Tök érdekes dolgok ezek! Hogy kinek miről mi a véleménye! Előre is köszönöm!

Anna - 20

2010. jan. 13. 18:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ablak, itt ülök előte , a gép itt van... te olyan vagy mitn egy ablak, van aki kiynyit, avn aki becsuk.

ott a világ, ha ki mered nyitni és nem félsz a széltől, a hidgetől, hoyg az is beárad a friss eolvegővel együtt.

melegem van, ma este ittam egy pohár bort....hogy tudjak aludni.

szilva 40

2010. jan. 15. 21:52
 22/22 anonim válasza:

Angyal.

Emberek közt élő, mégis kívülálló személy, aki születésétől fogva segíteni hivatott. Bármilyen fájdalom vagy rossz dolog is érje, a szíve és a lelke elég erős ahhoz, hogy ne adja fel az értékeit. Érző, aki belelát mások lelkébe és tökéletesen azonosítani tudja magát velük. Önzetlenül szereti azokat is akik bántották és segít, ha lehetősége van rá, vagy szükséges.

Ezért vagyok itt.. =)

~RB

2010. jan. 24. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!