Leínád ide az első dolgot, ami eszedbe jut?
Egy rövidebb eszmefuttatásra gondolnék itt, arra, ami legelőször eszedbe jut. Pl. ház, és azt, hogy neked mi jut eszedbe a házról! Emellé örülnék, ha írnál alá valami becenevet, keresztevet, fantázianevet, és a korodat!
Hogy nekem mért fontos ez? Igazából egy könyvet szeretnék kiadni "Véleménykönyv" címmel, amit TI ÍRTOK, és csak összegyűtöm! Tök érdekes dolgok ezek! Hogy kinek miről mi a véleménye! Előre is köszönöm!
Anna - 20
Naív:
Egyszer volt egy Anna,
olyan volt mint kicsiben Honti Hanna.
Egyszer jött az apja,
rajta kapta.
Annának elment a kedve,
csinált magának smack-et.
A levestől visszajött a kedve,
ettől aztán azonnal belekezdett a könyvbe.
Rájött csak naív volt.
Naív, naív, és naív.
Eme idióta versnek itt sincs vége,
csak elment az ihlet, így azt mondom béke véled.
Keresztnév: Béla
Fantázianév: Intoleráns Jóska
Kor: LOL xd (az x változót d szerint kell deriválni, és a negyedfokú megoldóképletet alkalmazva kiszámítani L és O változók értékét, hogy megkapd az értéket).
Sok sikert a jövőben, a szándék jó, te aranyos vagy, csak mint már mondták előttem is, ez itt bunkók gyülekezete, máshol nagyobb sikered lehetne.
A nyomtatóm végre feléledt, így el tudom vinni magammal a holnapi szóbeli vizsgám anyagát, hogy megtanulhassam a vonaton :) Ez jó dolog, mert legalább lesz valami fogalmam a témáról. De ha nem lenne, akkor is szerencsém lenne, mert mindig minden megúszok ;) Mellesleg egyidősek vagyunk, tökjó :) Érdekes, hogy ilyesmi jutott az eszedbe...én is kreatív ember vagyok, de ebből, hogy nekem ilyesmi nem jutott eszembe, mint neked, az következik,hogy az emberi kreativitás határtalan :)
Sok sikert a könyvedhez!
AlissonAC (20)
Puncinyalás, Nemtom ki hogy van vele, nekem az asszonyról jutott eszembe, ahogy itt ül előttem.
Danny D.
Én éppen a menetrendet néztem, így ezen járt az agyam:
És azon gondolkodtam, hogy de jó lenne már rajta lenni
Nekem az jut eszembe, hogy dolgoznom kéne, de lusta dög vagyok, ezért nem haladok a munkával. Persze arra már nem vagyok lusta, hogy itt válaszolgassak a kérdésekre. Tehát a saját példámon megtapasztaltam, hogy a lustaság relatív :)
Katus, 19
leszbikus. most jött fel msn-re a leszbikus barátnőm és egyből ez jutott eszembe...:D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!