Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Leínád ide az első dolgot,...

Leínád ide az első dolgot, ami eszedbe jut?

Figyelt kérdés

Egy rövidebb eszmefuttatásra gondolnék itt, arra, ami legelőször eszedbe jut. Pl. ház, és azt, hogy neked mi jut eszedbe a házról! Emellé örülnék, ha írnál alá valami becenevet, keresztevet, fantázianevet, és a korodat!

Hogy nekem mért fontos ez? Igazából egy könyvet szeretnék kiadni "Véleménykönyv" címmel, amit TI ÍRTOK, és csak összegyűtöm! Tök érdekes dolgok ezek! Hogy kinek miről mi a véleménye! Előre is köszönöm!

Anna - 20

2010. jan. 13. 18:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
itt pont az a lényeg, hogy én ne befolyásoljam a te gondolataidat
2010. jan. 13. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Naív:

Egyszer volt egy Anna,

olyan volt mint kicsiben Honti Hanna.

Egyszer jött az apja,

rajta kapta.

Annának elment a kedve,

csinált magának smack-et.

A levestől visszajött a kedve,

ettől aztán azonnal belekezdett a könyvbe.

Rájött csak naív volt.

Naív, naív, és naív.

Eme idióta versnek itt sincs vége,

csak elment az ihlet, így azt mondom béke véled.

Keresztnév: Béla

Fantázianév: Intoleráns Jóska

Kor: LOL xd (az x változót d szerint kell deriválni, és a negyedfokú megoldóképletet alkalmazva kiszámítani L és O változók értékét, hogy megkapd az értéket).

Sok sikert a jövőben, a szándék jó, te aranyos vagy, csak mint már mondták előttem is, ez itt bunkók gyülekezete, máshol nagyobb sikered lehetne.

13/22 anonim ***** válasza:
O.k. Rumli az én asztalomon is van, de nem csak most mindig. És rendet rakni nem érdemes, semeddig sem tar. Valamelyik hülye visszacsinálja. Kérdés, a jogdíjak, nyereség szétosztása stb.?
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A nyomtatóm végre feléledt, így el tudom vinni magammal a holnapi szóbeli vizsgám anyagát, hogy megtanulhassam a vonaton :) Ez jó dolog, mert legalább lesz valami fogalmam a témáról. De ha nem lenne, akkor is szerencsém lenne, mert mindig minden megúszok ;) Mellesleg egyidősek vagyunk, tökjó :) Érdekes, hogy ilyesmi jutott az eszedbe...én is kreatív ember vagyok, de ebből, hogy nekem ilyesmi nem jutott eszembe, mint neked, az következik,hogy az emberi kreativitás határtalan :)

Sok sikert a könyvedhez!

AlissonAC (20)

2010. jan. 13. 19:39
 15/22 A kérdező kommentje:
amennyiben a teljes neved és arcod adod a könyvhöz, jár a jogdíj, de egy keresztnévhez sok arc tartozhat! Úgyhogy nem!
2010. jan. 13. 19:41
 16/22 A kérdező kommentje:
az utolsó kedves velem egykorú Alisson-nak üzenem, h pont ilyen dolgokra gondoltam, mint amit ő írt most!
2010. jan. 13. 19:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Puncinyalás, Nemtom ki hogy van vele, nekem az asszonyról jutott eszembe, ahogy itt ül előttem.

Danny D.

2010. jan. 13. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Én éppen a menetrendet néztem, így ezen járt az agyam:

[link]

És azon gondolkodtam, hogy de jó lenne már rajta lenni

2010. jan. 13. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem az jut eszembe, hogy dolgoznom kéne, de lusta dög vagyok, ezért nem haladok a munkával. Persze arra már nem vagyok lusta, hogy itt válaszolgassak a kérdésekre. Tehát a saját példámon megtapasztaltam, hogy a lustaság relatív :)

Katus, 19

2010. jan. 15. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:

leszbikus. most jött fel msn-re a leszbikus barátnőm és egyből ez jutott eszembe...:D

18L

2010. jan. 15. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!