Mi lenne az első dolog ami eszedbe jutna ha meglátnál egy lányt földig érő leopárdmintás szoknyában?
Figyelt kérdés
Akarok csinálni egy hosszú vöröses-leopárdmintás szoknyát,és érdekelne hogy ki mit gondol erről:D Amúgy csendes leányzó vagyok,csak szeretnék egyedi ruhákat és ez most nagyon megtetszett:D
15/L
2009. szept. 24. 19:41
1/10 anonim válasza:
Ez a kisasszony egy kicsit bogaras!
2/10 A kérdező kommentje:
Ez vicces:D
2009. szept. 24. 19:54
3/10 anonim válasza:
Szeretem ha valaki nem hord sablon cuccokat.Nekem bejönne.
4/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a földig érő ruhák...
Szerintem a térdig érők szebbek :)
De amúgy nem rossz ötlet.
5/10 A kérdező kommentje:
Én szélsőséges vagyok,a mini és a földig érő szoknyák tetszenek:D A közepesektől csak vaskosabbnak látszik a térdem:D
2009. szept. 24. 20:05
6/10 anonim válasza:
MIniszoknyát csináltass, feketét, ezüst csillogó pici kövekkel.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt inkább kihagyom,minden második plázacica olyanban feszít xD
2009. szept. 24. 20:17
9/10 anonim válasza:
az jutna eszembe, hogy vagy valami dúsgazdag liba, vagy cigány...
10/10 anonim válasza:
a leopárdmintab miatt ribancra assziciálnék. de maga az hogy hosszú egyedi szoknyákat akarsz magadnak tiszta jó ötlet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!