Leínád ide az első dolgot, ami eszedbe jut?
Egy rövidebb eszmefuttatásra gondolnék itt, arra, ami legelőször eszedbe jut. Pl. ház, és azt, hogy neked mi jut eszedbe a házról! Emellé örülnék, ha írnál alá valami becenevet, keresztevet, fantázianevet, és a korodat!
Hogy nekem mért fontos ez? Igazából egy könyvet szeretnék kiadni "Véleménykönyv" címmel, amit TI ÍRTOK, és csak összegyűtöm! Tök érdekes dolgok ezek! Hogy kinek miről mi a véleménye! Előre is köszönöm!
Anna - 20
szerintem te nyitott vagy, és még naiv. ez jó. ha ügyes vagy lesz belőled valaki.
könyvből meg valami. Én is gondoltam ilyeneket, akkor nem volt még netem.
Sok ma az intoleráns.
az ideges , lepontozós.
ez egy ilyen oldal... ne itt gyűjts.
inkább a nők lapja cafén, vagy valami pedagógus lapon, vagy máshol.
sok sikert!
Ház:
Hajlék, ahol az ember elbújik a természet viszontagságai elől.
Készülhet fából, kőből, téglából, de lehet egy földbe mélyesztett luk is, amit ágakkal és levelekkel fednek be és bejáratot ásnak hozzá.
Otthon, melegség. Meg hasonlók.
Én sem igazán értem, hogy ennek mi jelentőssége van.
L
F/20
Először eszünkbe jut? És miről? Miről jut először eszünkbe?
Akkor én ezt írom:
Miről?
L
Ja! amikor eléd tesznek egy képet, és neked arról kell hadoválni. De te nem tettél elém semmit. Mondj egy témát ami érdekel, én elmondom arról a véleményem.
H.apci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!