Mi az életetek célja? Szoktatok ezen gondolkozni?
Látni valakit a Hősök terén körözni,pucéron,rákjárásban.
Régi álmom és egyszer már majdnem összejött :D
De nem azért,hogy erre verjem,inkább röhögnék,mint felizgulnék.
boldogan leélni a hátra levő 139 évemet (szeretetben, családot alapítani)...és elérni mind3 út több állomását...
21F
Szerintem mindenkinek van celja...ha elobb vagy utobb de ugyis megfogalmazodik mindenkiben... En szemely szerint pl 12es koromban kezdtem el gondolkodni hogy mit is akarok elerni az eletben...mi az ami tenyleg vonz...es igen, en az a tipus vagyok, aki addig kuzd mig ugy is eleeri...es mar vegeztem a sulival, de meg mindig megvan bennem az a kuzdes, az az akarat. Aztan gondolom mikor mar az eletem felen tul vagyok, s "nagyjabol meglesz mindenem" akkor majd visszafogok a tempon :)
Es gondolom mindenkinek megvannak a nagy almai, amit jobb megvalositani, mint almodozni rola :)
Szeretném befejezni az egyetemet, közben dolgozok gyakornokként, illetve utazgatok, de azért még van jó pár hely, ahova el szeretnék jutni. Egyetem után még dolgozni egy kicsit már főállásban jó fizuért (legalább annyit, hogy meglegyen a 2 éves munkaviszonyom).
Ezután házat, kocsit venni, 27-28 évesen családot alapítani, gyereket nevelni, majd visszatérni a munkába és feljebb lépkedni a ranglétrán. 40 évesen persze jó lenne már olyan pozícióban lenni ahonnan nem nagyon akarok tovább menni, mert bőven jó, de ugye nőként ez nehezebb főleg, hogy 2-3 gyereket is szeretnénk.
Az én éltemnek nem hinném, hogy lenne különösebb célja. Amiket előttem írtak: munka, házasság, gyerekek, még több munka.... szép nyugis élet... valahogy nem erre vágyom. Ezek engem riasztanak.
Valószínűleg szenvedni fogok, de nem így fogok élni.
Ennyire küzdeni hogy pl jó házam legyen, teljesen értelmetlen, keresek nettó 110-et, abból a konditeremre elmegy 30e, néha ruhákat veszek az sem olcsó, egy farmer 9e, cipő általában 25től 40ig terjed árfekvésben
Mégis azt mondhatom 80-at néha eltudok rakni, viszont 15millióért kapni itt nálunk szép házat, annyit meg 30éves koromra spórolnék össze talán..
Életcélom ezért sincsen, hisz amit szeretnék arra nincs pénz, gondolok ott 20milliós mercedesre, kétszintes medencés házra.
Ha ezek meg nem válhatnak valóra, minek törjem magamat, ahogy esik úgy puffan, addig is jól öltözöm, gyúrok, szoláriumozok ezeket megengedhetem magamnak
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!