Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt homo - vagy bisex emberek? Milyen az életetek?
együtt éltek?miota vagytok együtt?mit szolt a családotok,rokonok,ismerősök?neveltek gyereket?kinek mi a feladata/szerepe?folytattok sexuális tevékenységet?ha igen hogyan?milyen az életetek?
OLYANOK is írhatnak választ,akik ismernek ilyen embereket:)
nemet és kort is írjatok ha lehet:) köszönöm előre is.
18/L/hetero
Sz_r. Kinevetnek, kigúnyolnak, kihasználnak. Röviden ennyi.
21/F
Jól vagyok köszönöm, nem is értem miről írnak az előző hozzászólók. Mindent úgy kell rendezni , hogy ez ne legyen zavaró másoknak pl. ha van olyan ami kissé,,,akiket ez zavar annak meg olymindegy. Nem lehet aszerint élni amúgy se, hogy megfeleljünk mások elvárásainak és nem is kell. Más pl a heterok se hinném, hogy elvárásoknak szeretnének megfelelni.
44/férfi
Igen, együtt élünk, 5 éve, család már a régi barátomat is jól fogadta, barátok szintén. Saját gyereket nem nevelünk, de rokonok gyerekeire rendszeresen szoktunk vigyázni hosszabb-rövidebb ideig.Hogy érted, hogy kinek mi a szerepe?Nincs ilyen, két felnőtt embr egyenrangú kapcsolatáról beszélünk, ha feleségem lenne, sem lennének "szerepek" a kapcsolatban. Igen, meglepő módon szoktunk szeretkezni, a "hogyan" kérdésre küldjek videót, vagy mégis mire gondolsz??? Az életünk MILYEN? Erre sem tudom, milyen választ vársz, a kérdések alapján úgy érzem,h. UFOnak nézed a melegeket...meglepő módon nem vagyunk azok, olyan az életünk nagyjából, mint másoké.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!