Elszoktatok gondolkozni hogy mennyit ér az életetek?
Most értesültem róla, hogy egy távoli ismerősömet elcsapta egy busz, de úgy, hogy kómában van, hétfőig van úgymond ideje, ha akkor sem ébred fel a kómából, akkor.. és mint kiderült utólag, én ott voltam a baleset helyszínén, csak nem tudtam róla, hogy vele történt..
Ilyenkor mindig elgondolkozok, hogy az én jelenlegi gondjaim milyen piszlicsáré dolgok, egy ilyenhez képest.. hogy úristen ez velem is megtörténhetett volna, bármilyen óvatos is vagyok..
Ti szoktatok olykor számot vetni?
Szerintem ritka aki nem szokott!
Csakhogy a mindennapi gondokújra a mókuskerékbe rángatnak minket és sajnos csak egy ilyen tragikus esemény hallatán jövünk rá,milyen fontos a család, egy rég nem látott rokon vagy barát, vagy egy pohár víz mit ér... ahogy a dalban van: egy pohár víz mit ér, ahhoz hőség kell, ahhoz sivatag kell....valahogy így vagyunk mi is ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!