Mit gondolsz a kövér emberekről?
attól függ miért kövér..
van aki gyógyszerektől,műtéttől,terhességtől vagy más egészségi dolgok miatt kövér,és nem tud lefogyni
van aki azért kövér,mert egész nap csak zabál,nem sportol,nem dolgozik,és le tudna fogyni,de nem akar
na az első csoportról jó a véleményem,teljesen ugyanolyan emberek mint más,csak sajnos nem sikerül fogyniuk..
a második csoportot szánom,mert tudna tenni a fogyásért,de nem tesz.
13:46-os vagyok
persze nem nézem le őket,minden emberre ugyanazok a jogok érvényesek :)
Ha nem ismerem és nem tudom, mért kövér, akkor semmit. Mert lehet, hogy betegség, vagy egyéb olyan dolog következménye, amiről ő nem tehet. Nem ítélek el senkit a kinézete alapján.
Ha tudom, hogy állandóan zabál és közben sír, hogy nem tud lefogyni, akkor elítélem. Olyan is van, aki úgy érzi jól magát. Őt irigylem, mert én nem tudom magam elfogadni kövéren. Ha kövér, de fogyózik, akkor biztatom, drukkolok neki.
Valaki lehet kövér, mert beteg
lehet gyógyszertől vagy terhesség után (ahogy az egyik mondta)
lehet a gének miatt amit örökölt
lehet a túl sok evéstől
lehet hogy az illető erős csontozatú
én nem ítélem el őket...ugyan olyanok mint más emberek csak "nagyobb a méretük" bár ha bele gondolok van egy osztálytársam aki eszik és eszik de ez mind meglátszik rajta akar fogyni...de akkor is eszik
ha erre irányult a kérdés: nem ítélem el őket
nem feltétlenül tehetnek róla, hogy kövérek:
lehet genetikai adottság
hormonális, más egészségügy probléma
vagy ha valóban túl sokat eszik, annak gyakran lelki okai vannak.
tehát az a véleményem, hogy ha valaki kövér, akkor annak mindig van oka és nem az, amilyen véleményen sokan vannak: hogy aki kövér, az akarat gyenge. ez nem igaz
(ami írta, abszolút elfogulatlanul írtam, hiszen én 170 cm 58 kg. vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!