Szóltál már rá szemetelőre? Ha igen, hogy reagált? Ha nem, miért?
Igen, szóltam. Lenézően nézett rám, közben rágta a pofájában a rágógumit...
Kábé azt gondolta magában, hogy ki vagyok én, mit akarok vele, hagyjam már békén! :)
Nem őszintén szólva leszarom hogy szemetel vagy nem
21/f
Gratulálok, ha valakit jobban zavar egy csikk, mint egy bazinagy papírgalacsin. Ízlések és pofonok. Én mondjuk rendszeresen rászólok a szemetelőkre. Ha észreveszem, hogy eldobnak valamit, fölveszem szépen, visszavisszem, a kezébe adom és közlöm: "Ne haragudjon, ezt elejtette, bizonyára véletlenül." Ha elég hangosan mondom, sokan felkapják a fejüket is ráadásképp.
Eddig még mindenki erős zavarral reagált, olyan is volt aki zsebre tette a szép zakója zsebébe a gyrosos, zsírtól és szósztól csöpögő papírt :D!
00:13 Ezzel én is gondban voltam :D, aztán kaptam ajándékba zsebhamuzót :D...
Mondjuk azért tény, hogy egy cigicsikket nehezebben tárolsz a köv. kukáig mint egy szórólapot, reklámújságot, csomagolópapírt...ez utóbbiak többsége nem olyan büdös..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!