Valaki elmagyarázná nekem, hogy mit takar az ha egy fiú "páwa"? 31/kismama
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 20:23
2/9 anonim válasza:
Nekem tegnap magyarázták el itt a gyk-n. Kb. olyan, mint egy diszkós, aki még bunkó is és menőzik a ruháival, telójával, stb., mindenkit lenéz, kivéve a hasonszőrű haverjait, ja és még ráadásul úgy öltözik, mint egy b*zi, de nem az.
3/9 anonim válasza:
miért fontos, hogy kismama vagy? ők nem tudják használni a google-t? vagy miért?
5/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező attól tart, hogy taréjjal születik a gyereke.
6/9 anonim válasza:
A haj miatt ragadt rájuk ez a név, mert a páva madár, ahol megjelenik, kitárja a tollait, felhívva magára a figyelmet. Az ember is ilyen amikor előveszi a drága telefont, 40táblánál, 90-nel megy a bmw-vel, stb
7/9 anonim válasza:
Hm, tényleg lehet, hogy attól tart. 27/közgazdász/budapesti/első generációs értelmiségi/szőke/vékony és még ezernyi A KÉRDÉSHEZ NEM kapcsolódó identitás:D:D
8/9 anonim válasza:
Rövidítés.
Pólus, Árkád, Westend, Aréna kezdőbetűiből - ezek az öhm... fiúk állandóan ide járnak szocializálódni és shoppingolni.
Most mondanám, hogy a páwa gyerekek "plázacicák", de mondom inkább "plázakandúrnak".
9/9 anonim válasza:
"plázakandúrnak" mehehe ez jó:) szerintem a kérdező ismerni akarja a zsenge fiatalok divatjainak kategóriáit - és jogosan, hamarosan (12 év múlva) ott áll előtte egy kiskamasz és lehet, hogy nem érti, mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!