Ha te dönthetnél róla, engedélyeznéd meleg pároknak a házasságot, illetve hogy gyereket fogadhassanak örökbe? Érvek, ellenérvek?
Tegnap a baráti társaságomban került elő ez a téma, és meglepődtem, hogy az amúgy nyitott, felvilágosult és értelmiségi (fiú)barátaim mennyire elutasítóak és vaskalaposak ezzel kapcsolatban. Kialakult egy vita, és semmilyen elfogadható észérvet nem tudtak felhozni a dolog ellen, csak azt hajtogatták, hogy "mert ez nem természetes".
Ti mit gondoltok erről? Engednétek? Nemet is írjatok légyszi.
Én engedélyezek mindent nekik, semmi gond.
Egyetlen egy problémám van, ne a lakásom előtt vonuljanak mindig, mert a rendőri hajcihőt nem szeretem. Illetve más országokban az ilyen esemény lezajlik nem feltűnő rendőri készenlét nélkül is, csak kis elmaradott hazánkban kell a balhé minden egyes évben :) Menjetek nyaralni inákbb :)
Tudod az a nagy büdös helyzet, hogy a szüleim, sőt az egész családom tudja, hogy meleg vagyok!! És képzeld el, hogy ők így szeretnek ahogy vagyok, mellesleg, édesanyám mindig mellettem áll és támogat, nem elítél és szid, mint egyesek! Ő a multkor is a szomszédot aki a melegeket szidta, megmondta neki, hogy ne merészeljen mégegyszer ilyeneket mondani, mert a fia is meleg és őt nem zavarja. Tudják, hogy haragszom, és utálom azokat a heterokat akik olyanok, mint te!! És képzeld csak el, ők (snyukám és apukám is) ugyanígy vannak vele, mert ők a 21. században élnek szemben veled!!
Amugy ha neked lenne egy gyereked, akiről kiderül, hogy meleg, őt is fejen lőnéd??? Vagy addig vernéd amíg mozog?? Hát ha igen, akkor cseppnyi szeretet és emberség nincs benned még a saját kölköd iránt sem!!
Házasság, a szememben, csak 1 papír, de én az a papír nélkül is tudni fogom, h szeretem azt akivel vagyok, amúgy nézzetek már szét a világba, egy meleg házasság se bomlott fel at utóbbi 4 évbe, miközbe vagy többszáz millió heteróházassáh bomlott fel, mint pl az én szüleimé, 20 év után
Nem tagadom, meleg vagyok, de minden álmon, h legyen egy kis fiam, akit felnevelhetek.
Nem melegnek akarom nevelni, én se tehetek arrol, h ez a nemi orientációm,
Én nem akarok házasodni, nem is fogok, max 2 gyűrű.
Érvek a házasság mellett:
- jogi egyenlőség megvalósítása
- senkinek a világon nem árt.
Érvek az örökbefogadás mellett:
- árvaházban felnőni általában fos.
- a szeretet és gondoskodás nemtől független.
- senkinek az égvilágon nem árt.
Bármilyen érv, amit egy homofób felhoz, azt le lehet bontani.
1. Férfi-nő családmodell? Akkor az egyedülálló szülőknek is menjenek a fenébe.
2. Házasság szentsége? A házasság nem a tiéd, és nem te mondod meg, hogy mit szabad vele csinálni.
3. Nem tudnak szaporodni? A meddő nők és impotens férfiak menjenek a fenébe.
4. Nem természetes? Kapcsold ki a számítógéped, és menj vissza a szavannára. A "természetes" jelző semmit nem jelent.
5. Demográfiai veszélyek? A születő gyerekek száma semmiben sem függ két meleg ember egymáshoz való jogi helyzetétől.
6. B*zilobbi? Kérlek, ha a gyereked az ún. b*zilobbitól meleg lesz, neki anélkül is lennének hajlamai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!