Ha te dönthetnél róla, engedélyeznéd meleg pároknak a házasságot, illetve hogy gyereket fogadhassanak örökbe? Érvek, ellenérvek?
Tegnap a baráti társaságomban került elő ez a téma, és meglepődtem, hogy az amúgy nyitott, felvilágosult és értelmiségi (fiú)barátaim mennyire elutasítóak és vaskalaposak ezzel kapcsolatban. Kialakult egy vita, és semmilyen elfogadható észérvet nem tudtak felhozni a dolog ellen, csak azt hajtogatták, hogy "mert ez nem természetes".
Ti mit gondoltok erről? Engednétek? Nemet is írjatok légyszi.
Házasság? Kit érdekel, azt csinálnak amit akarnak.
Gyerek? Nem vagyok orvos de valakinek még az is "agyi elváltozásokat" okoz ha elválnak a szülei, kétlem h hú de egészséges lenne ha azonos nemű szülei vannak. Talán még a jobbik eset ha két anya van, mint ha két apa de akkor is kell h 2 szülői szerepet lásson a gyerek. (ami mondjuk nem is feltétlen jó, na mindegy)
Én csak annyit tudok mondani, hogy a házasságot és az örökbefogadást is engedélyezném a melegeknek. Az oka a következő kép: [link]
18/L
a heteropártiakat a b*zis kérdéseknél mindig lepontozzák
ez is őket jellemzi..mindent vehemesen reagálnak le..
egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy nem sérültek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!