Ha te dönthetnél róla, engedélyeznéd meleg pároknak a
házasságot, illetve hogy gyereket fogadhassanak örökbe?
Érvek, ellenérvek?
Figyelt kérdés
Tegnap a baráti társaságomban került elő ez a téma, és meglepődtem, hogy az amúgy nyitott, felvilágosult és értelmiségi (fiú)barátaim mennyire elutasítóak és vaskalaposak ezzel kapcsolatban. Kialakult egy vita, és semmilyen elfogadható észérvet nem tudtak felhozni a dolog ellen, csak azt hajtogatták, hogy "mert ez nem természetes".
Ti mit gondoltok erről? Engednétek? Nemet is írjatok légyszi.
Házasság? Kit érdekel, azt csinálnak amit akarnak.
Gyerek? Nem vagyok orvos de valakinek még az is "agyi elváltozásokat" okoz ha elválnak a szülei, kétlem h hú de egészséges lenne ha azonos nemű szülei vannak. Talán még a jobbik eset ha két anya van, mint ha két apa de akkor is kell h 2 szülői szerepet lásson a gyerek. (ami mondjuk nem is feltétlen jó, na mindegy)
2014. júl. 4. 11:20
12/39 anonim válasza:
Inkább zárt osztály kellene nekik, ott házasodhatnak kedvükre...
2014. júl. 4. 11:26
13/39 anonim válasza:
Utolsó: leszel tanu? Foghatod a csokrot!
2014. júl. 4. 11:27
14/39 anonim válasza:
Mivan !! Elobb mar leirtam a valaszomat es nem mutatja
2014. júl. 4. 11:30
15/39 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy a házasságot és az örökbefogadást is engedélyezném a melegeknek. Az oka a következő kép: [link]
18/L
2014. júl. 4. 11:31
16/39 anonim válasza:
A 15-ösben belinkelt kép nem indoklás, hanem inkább egy vicces írás. Ha komolyan vesszük, akkor pedig jó példa a demagógiára.
2014. júl. 4. 11:34
17/39 anonim válasza:
Házasságot biztosan engedélyeznék, de a gyerek nem pusztán jogi, vagy etikai kérdés, mint a házasság, úgyhogy abban nem vagyok biztos.
2014. júl. 4. 11:36
18/39 anonim válasza:
a heteropártiakat a b*zis kérdéseknél mindig lepontozzák
ez is őket jellemzi..mindent vehemesen reagálnak le..
egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy nem sérültek
2014. júl. 4. 11:47
19/39 anonim válasza:
Miert kell lepontozni? Istenem,...irtam egy hosszu valaszt ahol azt irtam hogy elfogadnam a hazassagot is meg az orokbefogadast is. Es nem jelezti ki. Ezert irtam hogy nem jelezti a mondatom..de pontozzatok le nyugodtan jezusom..;)
2014. júl. 4. 11:58
20/39 anonim válasza:
Igen, engedélyezném, mert szívesebben nőttem volna fel úgy, hogy két kedves, szelíd, szeretetteljes "apám/anyám" van, mint úgy, hogy van egy alkoholista, pszichopata apám, meg egy alkoholista, elkerülő anyám. Valószínűleg távol maradt volna tőlem minden pszichés betegség, és alapból toleranciára, nem pedig állandó gyűlölködésre lettem volna nevelve. Jobb lett volna a családnak is, nekem is, meg a társadalomnak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!