Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Felemelted a cigány bűnözés...

Felemelted a cigány bűnözés ellen? Meddig tűrünk még?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=lhcWi0Ww18Q&feature=related

(Mi a véleményetek a videóról?)

2010. jan. 4. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolom úgy, hogy ezt a problémát mészárlással kéne megoldani. De a probléma valós.. Munkát nekik és kényszerítsük rájuk a társadalmi normákat!
2010. jan. 4. 20:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha akarnának dolgozni,dolgoznának! Van munka bőven! (legalábbis ami nekik való)
2010. jan. 4. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Teljes képtewlenség amit az első mond sajnos, bár azt kéne persze, de nem megvalósítható.

Ezeknél ilyen nincs, tudod benéztem nem egy cigány gettóba, város szélén, tök elzártan, rendőr se nagyon merészkedik be, ott szépen egész nap félrészegen elcsámpáznak, azon röhögtünk, hogy rendszám nélküli kocsikkal ott járkálnak össze-vissza, sztem műszakiról nem is hallottak, és ez van emberek ....

Ezeknek nem tudod megmagyarázni mi az hogy norma.

Volt már javaslat, hogy ingyengépeket Indiába, vissza mindet, hosszú távon olcsóbb is lenne az államnak egyébként, de hát ugye az valamiért nem.

2010. jan. 4. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

Szerintem két lehetőség van:

- vagy élnek a munkalehetőséggel és beilleszkednek

- vagy hatóságilag ellehetetlenítjük az életüket

Ezt azért írtam, mert különböző rétegekről beszéltünk. Szerintem aránylag sok olyan cigány van, aki normális életet akarna élni. Nekik lehetőséget kell adni. A többieket meg a saját sz*rukban kell megfojtani (képletesen).

2010. jan. 4. 20:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Ha az 5% sok,akkor igen!

Egy BAZ megyei polgármester mondta:

"Vagy eltartjuk a cigányságot,vagy kiírtjuk!"

Vonjuk le a tanulságot!

Szabolcsi vagyok,már nagyon elegem van belőlük!

2010. jan. 4. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

a 20:36-sal ertek egyet!

Teljesen igazad van.

Attol mert a legtobb aljas sz*rhazi,attol a maradek normalisnak meg kell adni az eselyt.Sok magyarban is van nagyon sok gyoker van.

A munkarol meg annyit,hogy most meg a magyaroknak is nehez munkat talalni,nem hogy egy romanak.Persze ez most nem azt jelenti,hogy nincs koztuk nagyon sok ingyenelo segelybol elo sz*r alak,de ilyen sz*r alakok ugyanugy vannak a magyarokban is.

2010. jan. 4. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
* -van
2010. jan. 4. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Én régen Szerbiában laktam:ott segély nem nagyon jár nekik, dolgozniuk kell ,ha nem akarnak éhenhalni,ott nagyon bevannak fenyítve,a rendőrség is nagyon kemény velük.Szerbiában ilyen ,mint a olaszliszkai gyilkosság sosem fordulhatna elő,ha mégis megtörténne a szerbek gondoskodnának róla ,hogy ne legyen még egy ilyen....
2010. jan. 5. 13:52
 9/10 A kérdező kommentje:

"sok ingyenelo segelybol elo sz*r alak,de ilyen sz*r alakok ugyanugy vannak a magyarokban is."

Lehet dedós,de igaz módszer: Nézd meg az arányokat!

100magyarból hány dolgozik,100cigányból mennyi dolgozik!

A börtönök legalább fele cigány (pedig Magyarországnak 10-15%-os ork lakossága)

2010. jan. 5. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Munkára kell őket kényszeríteni.

Én bevezetném azt, hogy az a nő akinek még nem volt legalább 1 év munkaviszonya az ne kapjon gyest meg támogatást a gyereke után és más családtag se lehessen jogosult a GYES-re. Az emelt családi pótlékot is megszüntetném meg az anyaságit, az vállaljon 3 vagy több gyereket aki el is tudja tartani a saját keresetéből.

2010. jan. 9. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!