Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ateisták, ti olvastok horoszkó...

Ateisták, ti olvastok horoszkópot?

Figyelt kérdés

2014. jún. 13. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Keresztény Katolikus vallásban, nem tiltott a horoszkóp, a jóslás, meg ilyenek? Én úgy tudom, hogy igen, de javítsatok ki, ha tévednék.
2014. jún. 14. 14:16
 12/21 cli_hlt ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 14. 14:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Néha el szoktam olvasni csak úgy szórakozásképpen. Volt, amikor új szerelmet jósolt, na annak örültem, bár azt nem írta le, hogy a feleségemnek hogy adjam be a dolgot.
2014. jún. 14. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát hogyne!

Jókat szoktam röhögni, mikor az egy napon született hároméves unokának és nyolvanéves nagyanyjának ugyanazt a mindent elsöprő szerelmet, és kellemes munkahelyi kapcsolatokat jósol... :D

2014. jún. 15. 05:47
 15/21 anonim ***** válasza:

"Keresztény Katolikus vallásban, nem tiltott a horoszkóp, a jóslás, meg ilyenek?"

De.

Ezen kívül is rengeteg tiltott, vagy kötelező dolog van, amit ugyanúgy leszarnak miszter erkölcsösék, ha az nekik pont nem kényelmes.

2014. jún. 15. 09:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem, mert semmi értelmét nem látom. Fiatalabb koromban (kb. 15 évesen) még olvastam, és ugyan az erős megfogalmazás lenne, hogy hittem benne, de azt mondhatjuk, hogy adtam neki egy esélyt. Megjósolt egy új szerelmet arra a hétre, azon a héten aztán szakítottam az akkori barátnőmmel. Onnantól tudom, hogy marhaság az egész.

"Én meg igen! Kos vagyok, és kifejezetten engem ír le a horoszkóp kos bemutatója. Lehetett volna már négyesem a lottón egy horoszkóp könyv szerint. (Ajánlott 5 számot, és abból 4-et kihúztak azon a héten a lottón. Persze akkor nem játszottam meg.) "

Ha megjátszottad volna sem lett volna túlságosan nagy az örömöd, mert azokat a számokat rajtad kívül még kábé 3278 kos jegyű emberke játszotta meg azon a héten, akik ugyancsak olvasták azt a horoszkópot, és hitték, hogy majd most rájuk szakad a Nemzeti Bank. Így aztán egy főre csak kábé 217 Ft jutott azon a héten a négyes találatért, amitől nem hiszem, hogy sokat nőtt volna a boldogsági indexed ^^ (Már ha feltételezzük, hogy igaz amit írtál, mert amúgy elég kamuszagú.)

2014. jún. 15. 09:50
 17/21 anonim válasza:
Ujság hátulján néha elolvasom.De eddig nem volt túl sok köze a valósághoz :)
2014. jún. 16. 14:33
 18/21 anonim ***** válasza:

11-es vagyok és köszönöm a 15-ös válaszát.

Én is, ateista vagyok, de a horoszkópot, néha napján, szórakozás céljából elolvasom. Az, hogy hiszek benne, azt nem mondanám.

2014. jún. 16. 17:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Én elolvasom ha találok egy horoszkópot az újságban, de más körülmények között nem. Mindig hülyeség volt benne. A legkevésbé sem illett rám a leírás még egyszer sem.

Amúgy én azt birom amikor ide olyan kérdéseket tesznek fel hogy pl "Egy kos lánynak milyen kapcsolata lehet egy ikrek férfival?" és hasonlók. Most komolyan van aki szerint ez a horoszkópon múlik? Ne már.

2014. júl. 8. 21:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Néhány babonás ateista még hisz is benne!
2016. ápr. 15. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!