Ti milyen újságokat vesztek/olvastok?
1996-2002 között rengeteg Népszabadságot vettem és olvastam. Sportot kivéve minden témát elolvastam bennük, a napi gazdasági és politikai dolgokkal akartam képben lenni.
Közben ahogy cseperedtem, rájöttem, hogy ahány újság, annyiféle irányba ferdítik a "tudnivalókat", aszerint, hogy melyik politikai párthoz kötődnek...
Emellett még HVG-t olvastam sokszor, néha meg is vettem, amúgy munkahelyről kölcsönöztem.
Kb 2008-ban szoktam le ezek megvásárlásáról.
Azóta szinte csak a netről tájékozódom, de már korántsem a korábbi naív felfogásom szerint. Tehát gazdasági és politikai cikkeket csak akkor olvasok, ha nagyon érint engem is a téma. Amúgy tudományos és természeti témákat szeretek olvasni, és utazásost is, de újságot/magazint már nem veszek.
Már nagyon régóta semmilyent.
Minek olvassam el azokat a híreket, amiket előző nap a neten már elolvastam?
Semmilyen nyomtatott sajtót nem olvasok. MAy Auchan akciós újságot :D
Neten Index, Hvg, Origo, Kuruc infó, Hetek és blogok. Így elég sok oldalról lehet látni a témákat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!