Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A rockerek vagy a rapperek a...

A rockerek vagy a rapperek a vagányabbak?

Figyelt kérdés

2014. jún. 6. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
sok nyomorék rocker lepontozza a rappet.. -.- szánalmas...
2014. jún. 8. 12:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy rockerek pontozták le!De én amúgy is szarok erre a hülye pontozgatásokra.
2014. jún. 8. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Lövésed sincs, hogy kik pontozgatnak, de azért vastagon nyomorékozol... Ez mennyivel kevésbé szánalmas?

2014. jún. 8. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:

A kis nyomorék rapper azt hiszi, hogy a nyomorék rockerek pontozzák le...

Köszönöm ezt a hasznos hozzászólást a kérdéshez, és csodálkozol, hogy a rappereknek nincs jó híre?

Van jó néhány rapper ismerősöm és értelmesek (veled ellentétben), és van jó néhány rocker ismerősöm is, és ők is azok...

Sőt együtt szoktak lógni, és tök jól elvannak, anyázás nélkül...

És szerintem amúgy a vagányságot nem műfajban mérik, mindkettőnek megvannak a maguk sajátosságai...:D

2014. jún. 8. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
nem vagyok rapper :D Sőt.. meg rocker sem ;)
2014. jún. 8. 20:01
 16/19 anonim válasza:

LAttól függ kinek mi a vagány, vagy a menő.. Én rocker vagyok, tőlem anno megkérdezték sokan h "Te rocker vagy?" erre én azt feleltem, hogy nem, csak rock zenét hallgatok... Mostanában már nem kérdezik, mert tudják h az vagyok.. A rock nem arról szól h.menő legyél és vagány, számomra a rock a megnyugvás, a lelki menedék, a tombolás, a düh kiadása magamból.. És nem azért hallgatom h menőnek érezzmagam, az egy más kérdés hogy az vagyok e.. Én nem követem a divatot, meg nem hordok az átlag embernek menőnek számító holmikat pl: beszarós gatya meg boxervillantós nadrág... Nem... Én bakancsban járok, és farmerban, bőrkabát és felvarró... Szerintem az a vagány ami a divat, tehát kérdésedre a válasz, a rapperek vagányabbak, csak h egy átlag rocker szarik rá, h mi vagány, mint én :)

Ui: az a kis köcsög aki azt írta h a sok köcsög rocker lepontozza a rapjeit , annak azt kívánom hogy 5 rocker kapja el, és rugdossa meg acélbetkós bakancsal, és a beszarós gatyát húzzák fel a nyakáig... :)

2014. jún. 9. 05:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki vagány, hogy "beszarós" gatyát hord. Rengeteg műmájer hordja ezeket a cuccokat, hogy menő legyen és elfogadják a társai, ha már a személyisége nem olyan...

Elég megnézni egy komolyabb rockbanda kiállását. Most tekintsünk el a 80-as évek glam korszakától. Nézz meg egy mai koncertfelvételt. Legtöbben egyszerű ruhákban vannak, mégis olyan karizmatikus kiállással bírnak, ami letaglózza a közönséget. Nem kell sztárolniuk magukat, nem kell fikázniuk másokat, nem kell vonaglaniuk a színpadon. A karizmájuk, a zenéjük komolysága, a kifelyező képességük magában eladja műsort. Ettől lesznek igazán vagányak, és nem vagánykodó, májerkedő pojácák. Bár utóbbiból is akad bőven.

Egyébként meg nem értem, a megrúgdosós részt miért írtad... Miért kéne valakit megrúgdosni azért, mert kiállította a saját szegénységi bizonyítványát?

2014. jún. 10. 02:53
 18/19 anonim válasza:
Igazad van, a véget már eltúloztam, nem kell lesüllyednem az ő szintjükre, arcoskodó barmok...
2014. jún. 15. 00:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Idős rockert érthető okokból már láttam, idős rappert még nem. Szerintem egy öreg rocker abszolút nem nevetséges, sőt teljesen hiteles tud maradni. Akkor sem nevetséges, ha rock koncertre jár. A rock zene ma már nem olyan divatos, mint a 90-es évek elején volt, amikor még a nem rockerek is guns and rosest hallgattak. Ezek a zenészek is megöregedtek (metallica is), szóval ha rockert látok, nekem mindig az az időszak jut eszembe sok jó slágerrel.
2014. jún. 16. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!