Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A rockerek vagy a rapperek a...

A rockerek vagy a rapperek a vagányabbak?

Figyelt kérdés

2014. jún. 6. 20:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
6%
rapperek!!!! ez nem kérdés
2014. jún. 6. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az, hogy "vagány"?
2014. jún. 6. 20:53
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
A Rockkal sokkal jobban ki lehet fejezni az érzelmeket(Leginkább haragot). És a hangzása is jobb.
2014. jún. 6. 20:54
 4/19 anonim ***** válasza:

Amíg kamaszokról van szó, addig mindenkinek a sajátja, felnőtteknél már mindkettő ciki.

Már ha arra gondolsz, hogy zenekaros pólóba jársz, ujjnyi vastagságú láncot kötsz az oldaladra, vagy veszel egy buggyos gatyát a segged alá letolva és félre csapod a baseball sapkát.

2014. jún. 6. 21:09
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A vagányság csak egy érzés, amit idővel úgyis kifogsz nőni.

Viszont ami megmarad, az maga a zenei érték. A rocknak és a rappnek is van értéke, csak unatkozó/világharaggal teli emberkék találják ki azt, hogy egymást pocskondiázzák és táborokat találjanak ki.

Valójában mindkét műfajt lehet hallgatni, mindkettőben vannak jó előadók/bandák és ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be, melyiket érzi inkább magáénak, melyiket tudja használni önkifejezésre, stb.

2014. jún. 6. 21:48
 6/19 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem meg a rappel lehet igazán érzelmeket leírni,előadni. ;)
2014. jún. 6. 22:57
 7/19 anonim ***** válasza:
Mit számít, hogy aktuálisan melyik a vagányabb? Azért hallgatod, hogy menő legyél, vagy azért mert szereted?
2014. jún. 7. 00:56
 8/19 A kérdező kommentje:
Azért hallgatom mert szeretem!Nekem mind2 bejön.Mert őszinték.Csak kíváncsi voltam mások véleményére.
2014. jún. 7. 09:00
 9/19 anonim ***** válasza:
A művészet nem az őszinteségről szól. Sok a klisé mindkét műfajban.
2014. jún. 7. 09:17
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyik műfajt se képviselem, viszont annyit még én is tudok, hogy ez nem a "vagányságról" szól...

Úgy vettem észre, hogy a raperek jobb történet mesélők, a rockerek meg jobban fejezik ki az érzelmeiket...

Zeneileg mindenféleképpen a rockra szavazok, ugyanis a zenéhez szerintem mindenféleképpen hangszer kell...

Egyébként mindkettő különböző értékeket képvisel és éppen ezért nem igazán lehet összehasonlítani őket szerintem...

Meg amúgy is attól függ, hogy ki hova tartozik, mert úgyis a saját stílusát fogja "vagányabb"nak mondani...

2014. jún. 7. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!