Amíg kamaszokról van szó, addig mindenkinek a sajátja, felnőtteknél már mindkettő ciki.
Már ha arra gondolsz, hogy zenekaros pólóba jársz, ujjnyi vastagságú láncot kötsz az oldaladra, vagy veszel egy buggyos gatyát a segged alá letolva és félre csapod a baseball sapkát.
A vagányság csak egy érzés, amit idővel úgyis kifogsz nőni.
Viszont ami megmarad, az maga a zenei érték. A rocknak és a rappnek is van értéke, csak unatkozó/világharaggal teli emberkék találják ki azt, hogy egymást pocskondiázzák és táborokat találjanak ki.
Valójában mindkét műfajt lehet hallgatni, mindkettőben vannak jó előadók/bandák és ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be, melyiket érzi inkább magáénak, melyiket tudja használni önkifejezésre, stb.
Egyik műfajt se képviselem, viszont annyit még én is tudok, hogy ez nem a "vagányságról" szól...
Úgy vettem észre, hogy a raperek jobb történet mesélők, a rockerek meg jobban fejezik ki az érzelmeiket...
Zeneileg mindenféleképpen a rockra szavazok, ugyanis a zenéhez szerintem mindenféleképpen hangszer kell...
Egyébként mindkettő különböző értékeket képvisel és éppen ezért nem igazán lehet összehasonlítani őket szerintem...
Meg amúgy is attól függ, hogy ki hova tartozik, mert úgyis a saját stílusát fogja "vagányabb"nak mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!