Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » BUDAPESTIEK! Ti szerettek a...

BUDAPESTIEK! Ti szerettek a fovarosban elni?

Figyelt kérdés
Nem tul sok az ember? Nem tul gyors minden?

2014. jún. 4. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rühellem Pestet, menekülök onnan amint tehetem. Ha Isten, Jézus, Hawking, Einstein és az Ősrobbanás is úgy akarja, akkor még tél előtt összejön.
2014. jún. 4. 21:03
 12/14 anonim válasza:
Igen, én nagyon szeretek. Budán élek. F.
2014. jún. 6. 23:04
 13/14 anonim válasza:
Nem nagyon.
2014. jún. 13. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:

én igen. a szerelmem! bárhol járok a világban, mindig arra gondolok: ez csodás, de nem Budapest.:) Pl. NY-ban is ezt éreztem, vagy Prágában is.

Én az ötödik kerületben lakom, az egybe járok dolgozni, suliba meg a kilencbe. Ilyen szempontból szerencsés oldalát látom a városnak. De...én IMÁDOM a Körút nyüzsgését, a színkavalkádot, a sok élményt. Azt, hogy biztonságos a belváros, hogy rengeteg a program, hogy kulturálisan lehet fejlődni, hogy szellemileg is. Szerintem csodás itt élni.

Az egyetlen rossz: a levegőtől pattanásos az arcom még 27 évesen is, mert tényleg koszos. De ez jellemző egyébként más nagyvárosokra is Mo-on belül.

2014. jún. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!