Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapestiek! Hol vannak...

Budapestiek! Hol vannak pesten még most (szept. Végén) is szép virágágyások? (lent részletesebben)

Figyelt kérdés
Főleg a 9. kerületben és az Örs vezér tér környékén érdekelne, de persze jöhet más is. :) (kérlek kb pontos címet írjatok)

2013. szept. 23. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát az Örsön egy darab virág nincs, a múlt héten jártam arra. A IX. kerületet nem tudom, de miért pont ott keresel virágoskertet, ahol a legkisebb az esély találni?

Talán a Kertészeti Szakközép nincs messze, ott is megnézheted:

[link]

2013. szept. 24. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Máshol is lehet, csak ezekhez könnyű-olcsó eljutnom. :)

A szakközép nem jó, közterületen levő virágágyásnak kell lennie.

2013. szept. 26. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Közterületen, például téren dekorációs célt szolgáló virágágyásra gondolsz? Ha igen, akkor Pesterzsébet városközpontban ki van "rakva" virágokból a kerület címere. XX. kerület, Kossuth Lajos utca, házszámot nem tudok, de a polgármesteri hivatallal szemben.
2013. szept. 26. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Ó, meglesem akkor. Igen, ilyesmire gondolok. :) Nagyon köszönöm!
2013. szept. 26. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előbb láttam Erzsébet királyné szobra alatt szép virágágyást a villamosból, a híd budai hídfőjénél.
2013. szept. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!