Budapestiek, ti kiköltöznétek egy vidéki faluba, ha ott kapnátok állást (paradox módon)?
Figyelt kérdés
Nem disznóólra gondolok, hanem mondjuk egy viszonylag modernebb gazdagabb falu, nemkevéssé érdekes környezeti/természeti értékekkel, tájjal2013. okt. 30. 22:05
2/11 anonim válasza:
Laktam Budapesten de Tatabányai születésű vagyok. És jelenleg Svédország/Göteborgba dolgozom de amúgy kis faluban élek Magyarországon. És hidd el hogy jobb nyugisabb főleg ha van munkád is. Szerintem próbáld meg. Valakinek úgy megtetszik az a fajta élet hogy soha nem menne vissza a Bp-re. De van az aki azt mondja hogy neki kell a pörgés és inkább Bp. Sok sikert :)
4/11 anonim válasza:
Nem.
Én 40 évig éltem Budapesten, megszoktam, hogy minden elérhető akkor amikor akarom pillanatok alatt.
Aztán külföldön vidéken éltem pár hónapot, a hely csodálatos, gyönyörű, de nincs semmi. Mindenhez kocsi kell.
Tovább is költöztünk, most megint városban lakunk. Nem akkora, mint Budapest, de viszonylag nagy.
5/11 anonim válasza:
nem budapesti vagyok hanem.debreceni de a munka miatt elköltöznék egy kis vàroskàba vagy faluba ami.viszonylag közel debrecenhez...
7/11 anonim válasza:
Én nem budapesti vagyok, de városi, és nekem ugyanolyan érvágás lenne faluba költözni, mint Budapestre költözni, ugyanis én azt szoktam meg, hogy szinte minden gyalog megközelíthető távolságra van.
8/11 Kései Sirató válasza:
Igen, nagyon szívesen. Már nagyon utálom, hogy a munkahelyemre 1 óra alatt érek oda, utálom a sok dugót és a levegő is igen szennyezett. Ráadásul itt a legtöbb a hajléktalan is. Persze van előnye is, itt sokkal több a rendezvény. Legszívesebben úgy költöznék egy kis faluba, ha az a kis falu egy nagyobb város mellet van, mert szeretek színházba, moziba, étterembe, meccsre és még egy csomó más helkyre járni. Szóval a válaszom igen!
10/11 anonim válasza:
Én Pestről költöztem vidékre. Jól el lehet élni itt is, de autó nélkül tényleg halál még egy nagybevásárlás is. Mozi, színház, múzeum innentől komoly szervezést igényel. Nem tudok este beülni a haverokkal sörözni, mert akkor hogy megyek haza? (Ők pestiek.)
Összességében több a hátrány, mint az előny. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!