Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapestiek, ti kiköltöznétek...

Budapestiek, ti kiköltöznétek egy vidéki faluba, ha ott kapnátok állást (paradox módon)?

Figyelt kérdés
Nem disznóólra gondolok, hanem mondjuk egy viszonylag modernebb gazdagabb falu, nemkevéssé érdekes környezeti/természeti értékekkel, tájjal
2013. okt. 30. 22:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
69%
semmiképpen sem!
2013. okt. 30. 22:11
 2/11 anonim válasza:
Laktam Budapesten de Tatabányai születésű vagyok. És jelenleg Svédország/Göteborgba dolgozom de amúgy kis faluban élek Magyarországon. És hidd el hogy jobb nyugisabb főleg ha van munkád is. Szerintem próbáld meg. Valakinek úgy megtetszik az a fajta élet hogy soha nem menne vissza a Bp-re. De van az aki azt mondja hogy neki kell a pörgés és inkább Bp. Sok sikert :)
2013. okt. 30. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha megfizetik...
2013. okt. 30. 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Én 40 évig éltem Budapesten, megszoktam, hogy minden elérhető akkor amikor akarom pillanatok alatt.

Aztán külföldön vidéken éltem pár hónapot, a hely csodálatos, gyönyörű, de nincs semmi. Mindenhez kocsi kell.

Tovább is költöztünk, most megint városban lakunk. Nem akkora, mint Budapest, de viszonylag nagy.

2013. okt. 30. 22:44
 5/11 anonim válasza:
nem budapesti vagyok hanem.debreceni de a munka miatt elköltöznék egy kis vàroskàba vagy faluba ami.viszonylag közel debrecenhez...
2013. okt. 30. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Minden gondolkodás nélkül.
2013. okt. 30. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem budapesti vagyok, de városi, és nekem ugyanolyan érvágás lenne faluba költözni, mint Budapestre költözni, ugyanis én azt szoktam meg, hogy szinte minden gyalog megközelíthető távolságra van.
2013. okt. 31. 09:25
 8/11 Kései Sirató ***** válasza:
Igen, nagyon szívesen. Már nagyon utálom, hogy a munkahelyemre 1 óra alatt érek oda, utálom a sok dugót és a levegő is igen szennyezett. Ráadásul itt a legtöbb a hajléktalan is. Persze van előnye is, itt sokkal több a rendezvény. Legszívesebben úgy költöznék egy kis faluba, ha az a kis falu egy nagyobb város mellet van, mert szeretek színházba, moziba, étterembe, meccsre és még egy csomó más helkyre járni. Szóval a válaszom igen!
2013. okt. 31. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Soha nem költöznék faluba.
2013. nov. 12. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Én Pestről költöztem vidékre. Jól el lehet élni itt is, de autó nélkül tényleg halál még egy nagybevásárlás is. Mozi, színház, múzeum innentől komoly szervezést igényel. Nem tudok este beülni a haverokkal sörözni, mert akkor hogy megyek haza? (Ők pestiek.)

Összességében több a hátrány, mint az előny. :(

2013. nov. 18. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!