Csajok, titeket is annyira idegesit, hogyha 1 pasi teljesen beszamithato?
Jol kijovok 1 sraccal,viszont az nagyon idegesit,hogy annyira beszamithato.Amikor 1 kiruccanast tervezunk,o mar percre pontosan kell tudja az idopontot,a helyszint,es altalaban,meg jo par temat is feldob,amirol majd akkor beszelhetunk.
Athivtam filmezni(1 het mulva lesz esedekes),es kb 1 orat azon vitatkozot,h alkalomhoz illo filmet hozzon(nem tudom,h epp mire gondolt),es,meg azt is mondta,hogy csak 1 orat tud ulni.Sokszor azzal piszkalom,ha feldob vmi temat,hogy nem szeghetjuk meg a napirendipontot..fontos betartani a szabalyokat...
Annyira idegesito,es irritalo,nem tudom miert...talan,mert nekem nem olyan "zsufolt" a programom,mind neki...
Miert van ez?Nem csak envagyok igy,igaz ?:) Koszi a valaszokat
"es altalaban,meg jo par temat is feldob,amirol majd akkor beszelhetunk. " komolyan? XD
Engem kifejezetten idegesítenek az ilyen emberek, és szerintem ezzel egyébként a legtöbben így vannak. Mindenesetre biztos nem azért ilyen mert zsúfolt a napirendje. Éppen ellenkezőleg. Valószínűleg azért is zsúfolt a napirendje, mert ilyen.
(ja, és bocs, de fiú vok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!