Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csajok, titeket is annyira...

Csajok, titeket is annyira idegesit, hogyha 1 pasi teljesen beszamithato?

Figyelt kérdés

Jol kijovok 1 sraccal,viszont az nagyon idegesit,hogy annyira beszamithato.Amikor 1 kiruccanast tervezunk,o mar percre pontosan kell tudja az idopontot,a helyszint,es altalaban,meg jo par temat is feldob,amirol majd akkor beszelhetunk.

Athivtam filmezni(1 het mulva lesz esedekes),es kb 1 orat azon vitatkozot,h alkalomhoz illo filmet hozzon(nem tudom,h epp mire gondolt),es,meg azt is mondta,hogy csak 1 orat tud ulni.Sokszor azzal piszkalom,ha feldob vmi temat,hogy nem szeghetjuk meg a napirendipontot..fontos betartani a szabalyokat...

Annyira idegesito,es irritalo,nem tudom miert...talan,mert nekem nem olyan "zsufolt" a programom,mind neki...

Miert van ez?Nem csak envagyok igy,igaz ?:) Koszi a valaszokat

2009. dec. 29. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"es altalaban,meg jo par temat is feldob,amirol majd akkor beszelhetunk. " komolyan? XD

Engem kifejezetten idegesítenek az ilyen emberek, és szerintem ezzel egyébként a legtöbben így vannak. Mindenesetre biztos nem azért ilyen mert zsúfolt a napirendje. Éppen ellenkezőleg. Valószínűleg azért is zsúfolt a napirendje, mert ilyen.

(ja, és bocs, de fiú vok.)

2009. dec. 29. 01:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A KIszámíthatóság általában nagy fekete pont a nőknél. Nem keverendő azonban a BEszámíthatósággal, ami nem az.
2009. dec. 29. 01:40
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
A kiszámítható meg a beszámítható között nagy a különbség. Te a kiszámíthatóra gondolsz szerintem. Én szeretem a kiszámítható pasikat, én is ilyen vagyok (persze nincs ilyen napirendem, hogy x dologról beszélhetünk csak meg ilyenek, ez túlzás). Néha jó, ha valaki spontán, de szeretem tudni, hogy mikor mi történik. Szerintem téged azért idegesít, mert ez már szokatlanul kiszámítható viselkedés. Ilyen napirendek, megszabott beszélgetéstémák mindenkit irritálnának.
2009. dec. 29. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!