Főiskola, vagy pasi? Sajnos mindkettő nem megy.
Főiskolára járok, mellette dolgozom. Már az is megfordult a fejemben, hogy felmondok, mert tanulnivalóm engeteg van ebben a szemeszterben, több, mint eddig, és nehezen hozom össze a dolgokat. És most (2 hónapja) ismertem meg egy aranyos pasit is, de sajnos nem tudok annyi időt szánni rá, amennyit szeretnék, és amennyit ő is szeretne. Ugy érzem, hogy kapcsolatmegszakítás lesz a vége ennek... Sajnos, pedig nagyon jól megvoltunk, össze is akar jönni velem, és én is szívesen lennék vele. Mit tegyek? :S
Így is már nagyon kimerült vagyok, ám a sulim, meg a munkám is szeretem, egyiket sem hagynám ott szívesen, meg nem is lenne értelme, akkor minek kezdtem volna el egyáltalán (a sulit)?
Fősuli!
Nem írom le ugyanazt amit az első írt,de ez így van. Sőt ha a srácnak ezt elmondod, ő is meg kell hogy értse!
Hát szerintem meg ez mind csak kifogás. Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Azt nem hiszem el, hogy valakinek 2-3 naponta nincs ideje találkozni valakivel 1-2 órára (amennyiben egy városban laknak). Én is voltam főiskolás, szóval nem csak a levegőbe beszélek.
Mellesleg nem vizsgaidőszakban kell nekiállni mindent megtanulni...Szorgalmi időszakban is el lehet kezdeni a felkészülést.
A sulit természetesen nem hagynám ott senki miatt, de nem is kell megszakítani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!