Szerintetek elmondjam neki vagy jobb neki is hogyha nem?
Figyelt kérdés
kb fél éve elmondtam a legjobb barátnőm titkát(olyan ami tényleg durva) egy másik barátnőmnek mert akkoriba nem voltunk éppen jóba:(
nagyonnagyon megbántam.( a másik lánnyal már egy ideje nem is szoktunk beszélni,de persze nem ez miatt:D)
néha néha elgondolkozom h elmondjam e.de talán jobb lenne neki is hogyha nem tudná.nem?
[tudom szánalmas és szemét vagyok de most h már nem beszélek azzal a csajjal félek h elmondja vkinek és megtudja bnőm]
:(
2009. dec. 28. 20:25
1/2 ceri válasza:
Ha eddig nem volt fontos, akkor fél év után már ne. Hátha elfelejtette már mindenki. Máskor meg ne pofázd ki a titkokat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy a titok kiket érint. Ha nem derülne ki, inkább ne bolygasd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!