Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz ebből az országból,...

Mi lesz ebből az országból, ahol többi lent?

Figyelt kérdés
Ahol ennyire rossz az oktatási rendszer, ahol Pest megyét kivéve semmilyen lehetőség sincs, ahol nincs egy nyamvadt nemzeti légitársaság, sem egy valamire való erős ipari ágazat ami uniós szinten is érne valamit?? Plusz ahol az értelmiségi munkaerő nagy része kivándorol külföldre?

2014. máj. 10. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Focipálya.
2014. máj. 10. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Rossz az oktatási rendszer ? Akkor te sosem jártál Norvégiában. Vagy ez a menetrendszerű DK-s mételyezés ?
2014. máj. 11. 07:07
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es: A hozzászólásod egy szavát sem értem. Vegyük például az idegennyelv oktatást. (nem egyetemről, főiskoláról beszéltem) Gimnáziumba jártam, mégis az angol nyelvoktatás csapnivalóan rossz volt. Egyáltalán nem gyakorlatorientált. A másik, amit ki tudnék emelni: Földrajz. A világ országai és azok fővárosai. Alap és mégis szóba sem jött. Helyette kőzetek, domborzatok, könyörgöm azt tanulja az később az egyetemen aki geológusnak készül! Az Európai Uniót nyomattuk még nagyon, de hát könyörgöm.. A világ áll többől is mint EU. A másik: Önéletrajz írás alapjai és gyakorlása. Jól jött volna. :(
2014. máj. 11. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te hova jártál iskolába. Én még áltanánosban (valamikor felsőben) tanultam Európa összes országát, fővárosát, amit térképen is el kellett tudni helyezni. És nem a múlt században végeztem...

Angolul 2 év alatt tanultam meg abszolút nulláról, középfokú nyelvvizsga szintre. Nem értem, hol itt a probléma. Az ember még azt is eldöntheti, hogy melyik suliba járatja a gyerekét. Szinte senki sincs rákényszerülve, hogy valami kisegítő iskolába járjon. Ja, és én sem jártam valami elit iskolákba.

2014. máj. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!