Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz így ebből az országból...

Mi lesz így ebből az országból? Komolyan ennyire buta itt mindenki?

Figyelt kérdés

Én eddig komolyan nem hittem azoknak, akik azt szajkózták, hogy komoly gond lesz, mert tanulatlan, buta és dühös a magyar nép. De most már én is megvilágosodtam...

Mégis, milyen ember az, aki annyira nem látja át a gazdaság működését, hogy Facebookon hazaárulózza Árvai Pétert?

A sztori csupán annyi, hogy a Prezi (magyar központú multicég), 22 milliárd forint értékű szoftverrel támogatta az Amerikai Egyesült Államok oktatását.

Erre a Facebookon az agyatlan néptömeg gyilkos dühbe gerjedve mocskolni, hazaárulózni, zsidózni, stb. kezdte. Hogy ha már ennyi pénze van, akkor azt miért nem Magyarországon osztogatja.

[link]

Komolyan vannak ennyire nagyon buta emberek? Kezdjük ott, hogy a Prezi nem pénzt, hanem szoftvert adott. És nem jótékonysági, hanem promóciós céllal. Ugyanis azt a szoftvert az iskolákban oktatási céllal fogják használni. Tehát, rengeteg ember fogja megtanulni használni, amiből kifolyólag később motiváltabbak lesznek a fizetős változat megvásárlásában, illetve a munkáltatóik is. Magyarul az Egyesült Államok oktatását oly módon segíti a Prezi, hogy közben rengeteg pénzt keres. Ugyanezért adja a Microsoft ingyen az Office-t magyar iskoláknak. Egyébként ebből kifolyólag rengeteg adóbevétele lesz a Magyar államnak, mivel a szoftvert lényegében teljesen Magyarországon fejlesztik.

Egyébként a magyar oktatási rendszernek ugyanúgy adná szívesen a Prezi a szoftvert, csak nekünk valamiért nem kell. Hozzá kell tenni, nem nehéz kimatekozni, hogy ha minden magyar középiskolás kapna egy Prezi szoftvert amíg iskolába jár, az csak kb. 150 millió forintos támogatás lenne, nem 22 milliárdos. Mivel itt egy picikét kevesebb középiskolás van.

Amúgy nincs még annyi pénze a Prezinek, hogy milliárdokat osztogasson. Nem adott fel egy fillért sem az Egyesült Államok oktatásáért. Egyszerűen adott ingyen szoftvert. Ami által bevételt termel saját magának.

Hogy lehet valakinek mégis annyi esze, hogy a magyar fejlesztők, vállalkozók sikerére való büszkeség helyett hazaárulást kiáltson, amikor Obama megköszöni az együttműködést? http://www.youtube.com/watch?v=gEoJRS_1Cjs

Hozzá kell tenni egyébként, hogy Magyarországon a Prezi PÉNZZEL, tehát nem csak ingyenes szoftverrel, hanem tényleges készpénzzel (nem is kevéssel) támogat 4 oktatási kezdeményezést. És egyébként az ingyenes Prezit adná a magyar oktatásnak is szívesen, ha kellene. De a magyar oktatás ehelyett külföldről kapja a prezentációs szoftvert. Mert a magyar nem jó nekünk ugyebár.

Hogy lehetnek ennyire buták a vadmagyarok?

2014. márc. 2. 18:38
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Mondjátok könyörgöm, hogy valaki csak provokációból írta azokat a mocskolódó kommenteket :'(

Komolyan nem egy Prezi imádó vagyok, sőt, nem is használom, de személy szerint arra büszke vagyok hogy sikerült egy ilyen terméket Budapesten kifejleszteni. http://www.youtube.com/watch?v=4n7dP_NRZL4

Reményt ad, hogy másoknak is sikerülhet. Rettenetesen depresszív, hogy Magyarországon nem ez kell az embereknek.

2014. márc. 2. 18:42
 2/17 anonim ***** válasza:
30%
Pedig a Kurucinfó sem írt róla rosszat:D
2014. márc. 2. 18:43
 3/17 anonim ***** válasza:
28%

Ebben teljes mértékben igazat adok neked. Annyira tuskók az emberek h már néha a sírás kerülget. Nem képesek semmi után se utána nézni csak okoskodnak, mindenkit szidnak, mindenki hibás stb.. ez a zene annyira jól elénekli milyenek vagyunk.

http://www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU

2014. márc. 2. 18:44
 4/17 anonim ***** válasza:
42%

beírom az éjszakai kérdésre írt válaszomat:

"Igen egyszerű a válasz, amit az előttem szólók is remekül illusztrálnak: a magyar fejek ragadtak meg úgy 1920. június 4-ben és csak ordibálva dühöngenek azon, hogy a világ azóta is forog tovább.

Azért dühíti az embereket a Prezi sikere, mert az nemzetközi és a tulajdonosának sem kizárólag Magyarország, hanem az egész világ a játszótere.

Az ilyen köpködők el nem tudják képzelni, hogy valaha Kaliforniába jussanak, vagy azt, hogy akármiben sikeresek legyenek önerőből. Az ilyen ordibálók a világ legszervilisebb gondolkodású emberei, akik ugyan dühöngenek, hogy a politikusok így tették tönkre az életét meg a multik amúgy, de magától egy centit nem tolta volna előre a szekerét az életében. Aki megelégszik azzal, hogy ugyanazt a munkát végezze, mint a dédapja, ne lepődjön meg, hogy szarabbul él, mint az, mert 80 év alatt igencsak megváltozik a világ, nem csak a korunkban, hanem mindig.

Annak a bevallása, hogy "JÉ, talán a saját életem folyásáért egy jó 80%-ban én vagyok a felelős és csak 20%-ban külső faktorok" igen erős gerincet és saját magunkkal szembenézést igényel. Más szóval az nehéz.

Ami könnyű az a zsidózás, antimagyarozás és társai. Amikor egy ködös, alig körülírható csoportra lehet ráverni minden bajunkat, gondunkat, ezzel effektíve felmentve magunkat a felelősség alól és a kényelmes ártatlan áldozat szerepébe tutujgatva önmagunkat.

Ez nem csak magyar sajátosság, de kétségtelen, hogy nálunk NAGYON erősen jelen van, talán Európában a legerősebben. Olyan szintű elkeseredéssel, mint az antimagyarozó kétbitesek között látok én csak a világ legfejletlenebb országaiban találkoztam, ahol tényleg vályogkunyhóban élnek az emberek minden nélkül. Na nekik tényleg nincs nagy reményük a kitörésre, de még ők is sokkal boldogabban éltek, mint a magyarok.

Mi pont ilyen kvantumállapotban vagyunk épp, hogy látjuk, hogy mennyivel jobban is élhetnénk, tehát vágyunk arra, viszont igen sok munka és őszinteség árán érhetnénk csak el, arra meg húzzuk a szánkat. Kapjanak el minden adócsalót, de azért az maradjon természetes, hogy a piacon meg a szerelőtől számla nélkül kapjuk meg a szolgáltatást, ez a magyar gondolkodás.

Javuljon meg mindenki más, és amikor mindenki más megjavult, akkor én titokban tovább csinálhatom az apró negatív cselekedeteimet, úgyse fogja észrevenni senki a sok jóban."

Az emberek imádnak agyatlanul gyűlölködni. Ne vedd el tőlük ezt az egyetlen boldogságot sem, akik egy ilyen hírre is zsidózni képesek csak azoknak valószínűleg az élet más területén igen kevés jutott abból meg a sikerből is.

2014. márc. 2. 18:44
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Mi a rák az a promóciós cél?
2014. márc. 2. 18:51
 6/17 A kérdező kommentje:

"Mi a rák az a promóciós cél?"

pl. amikor a magazinba csomagolnak egy kézkrém/arckrém/parfüm mintát, ami pár forintot ér, viszont ezzel hatékonyan lehet reklámozni a terméket.

Vagy amikor pl. a Microsoft adja ingyen (vagy nagyon olcsón) a szoftvereit a magyar iskoláknak azzal a céllal, hogy ezt tanulják meg használni, és ebből kifolyólag munkahelyen/otthon is ezt használják, de akkor már természetesen pénzért.

2014. márc. 2. 18:55
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Ezek a prezisek annyira hülyék hogy nem is beszélnek magyarul.
2014. márc. 2. 18:56
 8/17 anonim ***** válasza:
46%
Igen komolyan. De, ha elolvasol mondjuk 10 kérdést ezen az oldalon, már láthatod mire képesek egyesek...
2014. márc. 2. 18:56
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Ki az a marha aki ilyesmiért pénzt adna?
2014. márc. 2. 18:57
 10/17 A kérdező kommentje:

"Ezek a prezisek annyira hülyék hogy nem is beszélnek magyarul."

Árvai Péter Svédországban nőtt fel. Ahhoz képest majdnem tökéletesen beszél magyarul. A vezető beosztású magyarok többi része pedig magyar anyanyelvű. Az alkalmazottak között sok külföldi van, ők persze nem tudnak magyarul.

2014. márc. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!