Mi a kulonbseg a hungarista es a skinhead kozott?
Az egyik osztalytarsam hungarista, de joban vagyok vele, mig masok szerint felnem kene. Skinheadekkel mar talalkoztam, oket kerulom.
Normalis valaszokat kerek!
a hungarizmust az előttem szólók már leírták de a skinheadekről elég téves az elképzelésük(meg úgy tűnik neked is hogyha félsz tőlük)
1.:fajgyűlölők? Nem, miért is lennének azok a skinheadek a mod-okból(60 as évek Anglia fiatal munkásosztály) és jamaicai! bevándorlókból! alakultak ki
2.:Veszélyesek? Bizonyos szubkultúrákra(pl.:punk) igen de átlagemberekre nem(tehát ha teszem azt elsátálsz mellettük akkor nem lesz semmi bajod[legalábbis miattuk nem]) kivéve ha beszólogatsz nekik/megtámadod őket ez akkor is ha csak egyet összetartanak ennek a pontnak az volt a lényege hogy ha nem keménykedsz velük nem lesz baj.
és végül eleve a kérdésre: a skinheadek annyiban térnek el a hungaristáktól hogy nem feltétlenül patrióták(de általában azok) külön szubkultúrát alkotnak meg az hogy ok nélkül elítélik őket. És végül a neonáci skinhead nem skinhead hanem bonehead(az eredeti skinheadek találták ezt ki hogy megkülönböztessék magukat tőlük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!