Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a kulonbseg a hungarista...

Mi a kulonbseg a hungarista es a skinhead kozott?

Figyelt kérdés

Az egyik osztalytarsam hungarista, de joban vagyok vele, mig masok szerint felnem kene. Skinheadekkel mar talalkoztam, oket kerulom.

Normalis valaszokat kerek!

2009. dec. 25. 23:48
1 2 3 4
 31/32 b_ojti94 válasza:
Írd be a két szót a metapédiába ... nem szeretnék kis előadást tartani a vélemények megoszlanak döntsd el te miben hiszel !
2013. máj. 24. 19:34
 32/32 anonim ***** válasza:

a hungarizmust az előttem szólók már leírták de a skinheadekről elég téves az elképzelésük(meg úgy tűnik neked is hogyha félsz tőlük)

1.:fajgyűlölők? Nem, miért is lennének azok a skinheadek a mod-okból(60 as évek Anglia fiatal munkásosztály) és jamaicai! bevándorlókból! alakultak ki

2.:Veszélyesek? Bizonyos szubkultúrákra(pl.:punk) igen de átlagemberekre nem(tehát ha teszem azt elsátálsz mellettük akkor nem lesz semmi bajod[legalábbis miattuk nem]) kivéve ha beszólogatsz nekik/megtámadod őket ez akkor is ha csak egyet összetartanak ennek a pontnak az volt a lényege hogy ha nem keménykedsz velük nem lesz baj.

és végül eleve a kérdésre: a skinheadek annyiban térnek el a hungaristáktól hogy nem feltétlenül patrióták(de általában azok) külön szubkultúrát alkotnak meg az hogy ok nélkül elítélik őket. És végül a neonáci skinhead nem skinhead hanem bonehead(az eredeti skinheadek találták ezt ki hogy megkülönböztessék magukat tőlük)

2014. dec. 22. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!